Leporelo_FM Party: Do Bratislavy príde zahrať čerstvá tvár lableu M_nus!

Takmer presne rok potom, čo do Bratislavy konečne zavítali ústredné postavy labelu M_nus: Barem, Gaiser a sám veľký Richie Hawtin, sa sem vracia jedna z nových tvárí tohto mega-labelu. Ladies and gentlemen, prichádza Michael L Penman!!!

Ak ste fanúšikom elektronickej tanečnej hudby a sledujete aspoň z časti aktivity labelu M_nus, určite vám neunikla informácia, že jedna z ústredných postáv tohto labelu, Ambivalent, začiatkom júla vydal svoju prvú mixovanú kompilaciu s názvom Ambivalent presents Ground na jeho sublabely Minus12. Ambivalent nedal na svoju kompiláciu ani jednu svoju skladbu alebo nejaký známy hit domovského labelu, ale vybral sa presne opačným smerom.

IMG_3856.jpgIMG_3865-4CROPPED.jpg

Snaží sa predstaviť nové mená, ktoré majú podľa neho potenciál a samozrejme talent. Jedným z tých je aj mladý škótsky producent, DJ a zvukový inžinier Michael L Penman, ktorý má na tejto kompilácií najviac trackov a práve on už v auguste zahrá v Bratislave. Obohatený o spolupráce s menami ako Photek, Gwen Stefani, Switch (Major Lazer), Asian Dub Foundation a ďalšími, sa pustil do produkcie vlastných vecí.

CS1983823-02A-BIG.jpeg

Jeden z prvých labelov, ktorý vydal jeho produckiu bola práve slovenská značka Leporelo. (www.leporelo.sk). Práve túto EP si všimol Ambivalent a zaradil ju vtedy aj do svojho chartu na serveri Resident Advisor. Od vtedy dostáva produkcia Michael L Penmana pravidelne support od mien ako Richie Hawtin, Dubfire, Paco Osuna, Ambivalent a ďalších.

Michael L Penman zahrá vo svojej slovenskej premiére už 25. augusta v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Milos_Skank_.jpeg

M_NUS IS BACK!!!
Leporelo_FM Party
so 25. august 2012
Nu Spirit Club, Bratislava

Michael L Penman (Minus12 / Leporelo. / UK)
Martin Haberland (mie / SK)
Milos (Leporelo. / Rádio_FM)
Skank (Nu Spirit / Rádio_FM)

Zdroj: Leporelo
Publikoval: Redakcia GREGI.NET