Lenny vydáva svoju najosobnejšiu skladbu Figure It Out s videoklipom plným záberov z detstva. Zároveň dokončuje nový album a pozýva na decembrový koncert pražského O2 universa.

Talentovanú a osobitú muzikantku Lenny čaká na jar vydanie druhého albumu a na 4. decembra oznámila svoj najväčší koncert v kariére v pražskej hale O2 universum, kde okrem iného zaznie práve vydaná pieseň Figure It Out. Tá je doteraz jej najosobnejšou skladbou, ktorú podporila videoklipom zloženým zo záberov z detstva. Emotívny príbeh životnej cesty, lások a prekážok dodáva piesni výnimočnosť a osobitosť, ktoré speváčku dokonale vystihujú. O produkciu piesne sa postarala dvojica Ondřej Fiedler & Marcel Procházka, ktorí sú zároveň aj jej spoluautormi. Režisérom je Jan Strach, strih mala na starosti Lenka Gmitrová. 

Lenny sa do povedomia širokej verejnosti zapísala ako svojbytná a nadmieru talentovaná autorka. Tiež ale priznáva, že nie vždy je to tak emotívne, ako v prípadne nového singla. „Občas se objeví píseň, která je výjimečnější než ostatní, a právě Figure It Out je jednou z nich,“ zverila sa Lenny. Pieseň je sama o sebe veľmi osobná a reflektuje tému, ktorá sa týka každého z nás. Slogan Figure It Out, o ktorý sa speváčka v piesni opiera, symbolizuje rôznorodosť každého ľudského príbehu, kedy si každý človek musí na všetko prísť sám. „Píseň pojednává o cestě životem, jež je plná krásných chvil, ale i překážek, rozcestí a obtížných rozhodnutí, před která jsme postaveni. Potom je jen na nás, jak se rozhodneme a jakým směrem bude pokračovat naše životní cesta,“ popisuje Lenny.

Vo videoklipe Lenny poodhaľuje kus seba samej a úplne vypúšťa akúkoľvek dejovú líniu, a i napriek tomu divák dostáva jasný odkaz a príbeh. Hlavnú úlohu hrajú jednoznačne emócie a vľúdne slová, ktoré k piesni spolu s producentmi Lenny napísala. „S fanoušky se podělím o to, co donedávna zůstávalo skryto. Jsem šťastná, že jsem mohla spolupracovat Honzou Strachem a Lenkou Gmitrovou, se kterou jsme si velmi sedly, což je myslím i znát na citlivém zpracování veškerého nasbíraného materiálu,“ hovorí Lenny s úsmevom.

Lenny teraz trávi väčšinu času v nahrávacom štúdiu, kde dokončuje nový album,  ten patrí k najočakávanejším hudobným počinom tohtoročnej jari. „Věřím, že album se blíží svému závěru. Mám v sobě satisfakci, že jednotlivé kousky zapadají pomalu, ale jistě do sebe, a že vydám hudební materiál, o kterém jsem naprosto přesvědčená. Myslím, že fanoušci se mají na co těšit,“ zaznelo od Lenny.

Album ešte síce svetlo sveta neuzrela, ale Lenny už k nej pre svojich poslucháčov pripravila darček v podobe svojho doteraz najväčšieho koncertu. Premiéru v pražskom O2 universe odohrá tento rok 4. decembra. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketmaster od 14. februára. 

„Podpora fanoušků na koncertech v minulých letech byla neskutečná! S kapelou jsme měli možnost cestovat po světě, hrát na úžasných festivalech a vyprodat hned několik legendárních prostor v Praze i po Čechách. Letos je mým záměrem všechny tyto zážitky nakumulovat do jedné velké show, nezapomenutelnou pro mě i pro diváky,“ teší sa Lenny.

Lenny – Figure It Out
Autoři: Lenny Filipová, Ondřej Fiedler, Marcel Procházka
ISRC: CZUM72000024
(P) 2020 Universal Music

http://lennymusic.net
https://www.instagram.com/lennyfilipova/
https://www.facebook.com/lennymusicofficial
https://twitter.com/lennymusiccz

Zdroj: TS