Legendy z PENDULUM už v sobotu na Slovensku!

Pendulum Djs a ich hostia privezú do Bratislavy už túto sobotu to najlepšie z drum and bassu. Päť kvalitných setov, masívny zvuk, svetelná šou a vyše 8 hodín hudby.

Celonočný žúr bude 5. októbra v Majestic Music Clube na Karpatskej ulici. Vstupenky sa predávajú cez Predpredaj.sk za 22 eur, priamo na mieste budú lístky za 25 eur.

Vstupenky: https://predpredaj.zoznam.sk/predaj-listkov/303/Pendulum-DJ-Set—Verse/

Legendárna drum and bassová skupina Pendulum vystúpi v Bratislave so svojím DJ-ským projektom Pendulum DJ Set & MC Verse. Projekt Pendulum DJ Set tvorí spoluzakladateľ Paul „El Hornet“ Harding a MC Ben Mount vystupujúci pod umeleckým menom Verse. Potom, čo skupina v roku 2012 ukončila aktívne “live” hrávanie, je Pendulum DJ Set s hosťujúcim MC Verse jedinou možnosťou užiť si kultový austrálsko-britský projekt naživo.

Zo susedného Rakúska sa predstaví absolútna špička – ako špeciálny hosť zahrajú Body & Soul, známi z najväčších tanečných festivalov nielen v Európe. Spolu s nimi pricestuje z krajiny pod Alpami DJ a producent Defilla.

Chýbať nebudú ani domáci zástupcovia. O úvod sa postará DJ Steelth vystupujúci pod značkou Aircross. Ako jeden z dvojice DJov – Floydy a Steelth – ktorí pôsobia na scéne už od roku 2008, sa minulý rok stal víťazom súťaze Signall_FM minibass. Svoj talent prezentoval aj v éteri Rádia_FM, hral na festivaloch Let It Roll či Uprising. A na záver večera zahrajú Huspi & Matis z dnb.sk / Nuclear. Návštevníkov čaká v sobotu 5. októbra v klube MMC až osem hodín svetového drum’n’bassu!

Kompletný program:
19.00 – doors open
20.00 – 21.30 Aircross (SK)
21.30 – 23.00 DEFILLA (AT)
23.00 – 00.30 BODY & SOUL (AT)
00.30 – 02.00 PENDULUM DJ SET & Verse (AUS / UK)
02.00 – 04.00 HUSPI & MATIS / dnb.sk / Nuclear (SK)

Viac info: https://www.facebook.com/seahorse

pendulum_poster

Zdroj: Seahorse promotion