Legendy Ed Rush & Optical, Black Sun Empire a ďalší v Prahe!

Již 19. Října se na pražském Výstavišti Holešovice uskuteční největší drum and bass & harder styles festival, který v posledních letech udeřil na Českou Republiku!  

Line up Imagination Festivalu je vskutku masivní. Na dvou scénách vystoupí 25 djů a projektů z celého světa, mezi nimi i legendy jako Ed Rush & Optical, Black Sun Empire, Audio, Sigma, Art Of Fighters, Limewax nebo např. Katharsys.

Imagination Stage představuje:

Po dvou letech budete mít možnost v České Republice vidět legendární Anglickou dvojici, která během patnácti let nejednou pozměnila tvář drum and bassu. Jedná se o zakladatele famózního labelu Virus Recordings – „Ed Rushe s Opticalem“, kteří se představí ve společném setu.

Dále dorazí představit své nové album „From The Shadows“, které vychází 15. října, legendární „Black Sun Empire“ z Nizozemí! Návštěvníci festivalu se tak stanou víceméně prvními na světě, kdo nové album uslyší. Nové album „Soul Magnet“, které shodou okolností vychází také 15. října přijede představit i fenomenální „Audio„.

Tuto vskutku parádní show završí Novozélandští „The Upbeats„, kteří jsou zde na evropském turné. Neopomenutelný je i slavný Anglický projekt „Sigma„, který se proslavil především spoluprací s gigantickými jmény jako je „Dj Fresh“ a jako většina ostatních vystupujících dosáhl se svými klipy např. na serveru youtube milionů zhlédnutí. Start večera zajistí liquidní mág „Technicolour“ z Anglie, který pohladí svými klidnými tóny po duši.

Jako slovenský support pak nesmí chybět uznávaný, celosvětově známý producent „B-Complex“ a česká stoupající hvězda „Rido„. Line up doplní majitel serveru drumandbass.cz „Beast 67“ a dvojice „Blofeld & Theya„.

Devastator Stage představuje:

Poprvé v historii uvítá Česká Republika legendární hardcore techno projekt „Art Of Fighters„, který se proslavil na těch největších elektronických festivalech světa jako Defqon.1 či Tomorrowland. Devastator Stage tak přepisuje dějiny a uvádí do České Republiky harder styles koncept, který zde nemá obdoby.

Další slot obsazuje nejslavnější frenchcorový projekt na světě, Italské duo „The Sickest Squad„, které Vás rozemele svými líbivými beaty v ranních hodinách na kousky.

Pozvání přijal i nekompromisního král temnot a ikona světových Therapy Sessions, Ukrajinsko-Nizozemský projekt „Limewax„. Nebude chybět ani špička Francouzského tvrdého drum and bassu, projekt „Katharsys„.

Start večera, co se zahraničních hvězd týče, bude mít v režii proslulý Německý neuro projekt „Neonlight„. Naopak jeho konec završí absolutní odyseou taktéž Německý industrial / speedcore projekt „Igoa aka Stan Grewzell live„. Bude to tak vůbec poprvé, co indoorový festival v České Republice něco obdobného zažije.

Jako český support nesmí chybět domácí hardcore techno špička „Hungry Beats„. Doplní jej talentovaní neurofunkoví producenti „Computerartist“ ve společném setu s „Qo„. Na stagi se také objeví majitel Therapy Sessions CZ „Hanzall“ v setu spolu s moravským temným mágem „Gasmaskem 71„. Do posledního slotu se můžete dostat i Vy, jelikož Imagination Festival o něj vyhlásil Dj contest.

Tak nezapomeňte, již 19. října na Výstavišti Holešovice v Praze! Předprodej je spuštěn v síti Ticketportal, limitované edice lístků jsou již vyprodány.

Oficiální fb stránka: https://www.facebook.com/Imaginationfestival
Oficiální fb událost: https://www.facebook.com/events/390260227705482/

Více informací k festivalu a předprodeji najdete na www.imaginationfestival.cz

 Zdroj: Imagination Festival