Legendárny hit Do batôžka opäť ožíva. Vlastnú verziu predstavila speváčka Dominika Titková

Mnohí ľudia ostávajú po udalostiach uplynulých dní plní strachu, obáv, hnevu, ale na druhej strane aj empatie či odhodlania pomáhať. Mnohých ľudí sa udalosti posledných dní osobne dotýkajú, keďže v krajine, ktorá je naším priamym susedom, majú množstvo priateľov, známych i rodinných príslušníkov. K umelcom, ktorí pretavili silné emócie do tvorby a tým aspoň čiastočne uvoľnili bezmocnosť, ktorú cítia, patrí tiež speváčka a finalistka súťaže Česko Slovensko má talent Dominika Titková.

„A opäť sme v momente, keď sme sa nepoučili z minulosti. Mamon a chamtivosť zrejme nikdy nevymrú… Rozdeľuj a panuj. Pred 41 rokmi to krásne zhrnuli Jaro Filip, Milan Lasica a Július Satinský v skladbe „Do batôžka“. Tieto slová sú, veru, nadčasové. Preto som cítila veľmi silnú potrebu pridať do #originaljeajtaknajviac práve tento hudobný skvost v našej, tak trochu drsnejšej úprave,“ prezradila na margo novej skladby Dominika.

Ako ďalej mladá umelkyňa priznala, najviac ju trápia zničené životy miliónov ľudí, ktorí sa ničím neprevinili. „Všetky tie zákulisné hry, divadlo, pretvárku a faloš si napokon odnesú tí, ktorí chcú jednoducho žiť v pokoji a mieri.“

Vypočujte si dojímavú verziu známej skladby, ktorá nebola azda nikdy aktuálnejšia…

https://www.facebook.com/DominikaTitkovaAndFriends/videos/1204458520295268
https://www.youtube.com/watch?v=8sTrxhoyOTw

Nie je to tak dávno čo Dominika spolu s Mariánom Čekovským v piesni Zastavme to včas vyzývali ľudí, aby sa spojili, aby boli k sebe ľudskí a nemysleli iba na seba. Pretože to je jediný spôsob ako sa nad ťažkými situáciami, ako je aj táto, dá vyhrať.

https://www.youtube.com/watch?v=qfh2K4Z01jw

Michelle Kristová z umeleckej agentúry Stella Production