Legendárny Gamba nám s talentovaným Scandalom prinášajú nálož vo forme tracku “Nechaj ma žiť”, ktorým teasujú nové EP!

Je tomu tak! Raper Gamba, ktorého pozná každý, kto mal možnosť na začiatku druhej dekády 21. storočia sledovať slovenskú Hip Hop scénu nám prináša EP, ktoré nesie názov Arzenál! EP vzniklo v spolupráci s mladým, talentovaným hudobníkom Scandalom, ktorého môžete poznať vďaka skladbám ako sú Neľutujem, Zombie alebo Reset. EP bude obsahovať 5 trackov, pričom nám toto duo prináša premiérovú skladbu, ktorá nesie názov “Nechaj ma žiť”!

O vizuál videoklipu sa postaral videomaker Daky, pričom sa príbeh videoklipu nesie v emóciách ulíc hlavného mesta. Ku skladbe sa vyjadril aj Scandal s Gambom. “Mali sme záujem spraviť skladbu do ktorej sa budú môcť vcítiť naši poslúchači. Tým, že sme normálny ľudia s chuťou posúvať hudbu dalej, tak sa ju snažíme témovo posúvať, čo najdôvernejšie naším poslúchačom.”

Ide o prvý spoločný projekt tejto dvojice, ktorá spoločne pracuje na singloch už nejaký ten čas. Práve skladba “Každé Ráno” dokázala zaznieť v ušiach poslucháčov najviac a definoval letné dni tohto dua. Skladba “Nechaj ma žiť” sa dočkala oficiálneho vydania 15.12.2022 a môžete ju nájsť na YouTube kanále – Gamba.

Zdroj: TS