Legendárni U2 prerobili svoje najväčšie hity. Songs Of Surrender uzrie svetlo sveta už v marci

Legendárna írska rocková kapela U2, ktorá pobláznila celý svet, predstavuje svoj nový album Songs Of Surrender, ktoré si fanúšikovia budú môcť vypočuť už 17. marca. O necelé dva mesiace si tak budeme môcť vypočuť 40 kľúčových piesní tvorby U2, ktoré kapela nahrala v nových aranžmánoch v priebehu posledných dvoch rokov. V niektorých hudobníci dokonca pozmenili aj texty. 

Na celý proces producentsky dohliadal samotný The Edge a na albume sa objavia aj nesmrteľné piesne ako „With Or Without You“, „One“ alebo „Beautiful Day“. Ochutnávka v podobe hitu „Pride (In The Name Of Love)“ je už teraz dostupná na vypočutie na všetkých streamingových platformách.

„Hudba vám dáva možnosť cestovať v čase. A nás začalo zaujímať, aké by to bolo, preniesť naše rané piesne do 21. storočia,“ hovorí The Edge. „To, čo začalo ako experiment, sa rýchlo vyvinulo v posadnutosť a množstvo našich piesní podľahlo novým interpretáciám. Nové tempo, tóniny a v niektorých prípadoch aj úplne nové akordy a texty,“ dodáva a upozorňuje tak fanúšikov na vypočutie albumu.

U2 – Pride (In The Name Of Love)
STREAMINGOVÉ SLUŽBY
www.instagram.com/u2/
www.facebook.com/u2/
www.twitter.com/U2

Zdroj: TS