Legendárna klubovka III Trident opäť ožívá!

Po takmer troch rokoch jedna z najstarších DnB parties sa vracia späť na miesto činu! V stredu 25.12. sa v unikátnych industriálnych priestoroch Unisport Partizánske uskutoční už 122 pokračovanie legendárnej party III Trident, ktorá je zároveň aj oficiálnym warm-upom na zimný festival na horách Let It Snow!

Popriať šťastné a veselé príde skutočne exkluzívny hosť – holandský TOP producent Maduk! Meno, ktoré otriaslo celú liquidfunkovú scénu, zakladateľ labelu Liquicity a jeden z najuznávanejších producentov súčasnost sa predstaví v exkluzívnom 2 hodinovom sete! Autor takých hitov ako “Everytime”, “Colours”, “Ghost Assassin” a veľa ďalších svojim tanečný setom vykúzli úsmev všetkým, s ktorými sa vidíme deň po Štedrom dni!

Sekundovať mu bude partizánsky “dnb otec” Kato, miláčik publika Bifidus Aktif, českí Noisecrew, Gesi, Piatok, Kollmixx, Swarowsky, Paplon, Eifel, Snowfake & Fenyx.

Ako už je na III Tridentovských akciách zvykom nebude chýbať ani stánok Drumandbass wear, kde nájdeš tie najnovšie kúsky z ich dielnie a nový III Trident dresscode.

Samozrejmosťou je kvalitný zvuk, osvetlenie a vianočné dekorácie. Pre Vaše smädné hrdlá bude pripravený 2x indoor bar & 1x outdoor so špeciálnym Redbull Hot Drinkom a o plné brúška sa postará food truck Papčák, v ktorom nájdete kvalitné domáce špeciality inšpirované Slovenskom.

Sme presvedčení, že počas tohto eventu si príde na svoje každý milovník lámaných beatov a energia, ktorú prinesie tento skvelý line-up v nás bude rezonovať ešte dlho! Zaži s nami opäť legendárnu III Trident party s jedinečnou atmosférou hneď po štedrom dni!

Zdroj: TS