III Trident 119 s Hedexom & Khronosom už túto sobotu v Partizánskom!

V sobotu 20.2. v Unisport, Partizánske sa uskutoční 119. pokračovanie legendárnej party III Trident, ktorá je zároveň aj oficiálnym warm-upom na najväčšiu halovú DnB akciu v strednej Európe – Let It Roll Winter v Českej republike.

Na III Tridente s príznačným názvom “Jumpim Neuron” vystúpi “žabiakový král” – DJ Hedex, ktorý je zástupcom a novou krvou drum and bassového subžánru “jump-up” , ktorý rozhodně rozskáče každého jedného na dance floore. Hedex je mladý producent z Anglicka, ktorého sety prekypujú dynamickosťou a vybušnosťou, vydává svoje tracky na labeloch ako Dub Voltage, Shiftin Beatz, Smokescreen Records, Why So Rotten Recordings.

Ďalším headlinerom je producent z Holandska – DJ Khronos. Jeho hudobnú kariéru odštartovalo album “Aspects”, ktorým ohromil vydavateľstvo Mindtech & Future Funk. Po krátkom čase vydal “Pandemonium” EP, ktorým šokoval dnb scénu natoľko, že zaujal vydavateľstvo Blackout, ktoré patrí legendárnému projektu Black Sun Empire. Jeho track “The Heavy” vydali koncom minulého roka na ich “Evolutions Vol 1”! Budúcnosť tohto mladíka sa javí viac ako ružova a aj preto by ste si nemali nechať ujsť vystúpenie tohto holandského talentu, ktorý sa taktiež týmto eventom predstaví na Slovensku vo svojej premiére!

Samozrejme, nebude chýbať ani slovenský support, ktorý pozostáva z obľúbených predstaviteľov známych DnB crews z celej krajiny! Ako prvých predstavujeme duo Matis&Huspi, rezidentov akcie dnb.sk pôsobiacih prevažne v Subclube, ďalej je to partizánsky heroe DJ Kato. Toho bude sprevádzať počas setu svojimi scratchami DJ Rozpor. Z bandičky III Trident crew vystúpi aj miláčik Gesi a za dnb crew Handbreak sa predstaví DJ Bion, ktorý svoju DJskú kariéru začal už v roku 2002. Tiež vystúpi Djská drum & bassová dvojica The Decks z Bánoviec nad Bebravou, členovia Bassmision crew. Nezabudlo sa ani na “plechárov”, ktorých poteší blázon DJ Dekel, ktorý organizuje sériu dnb parties v Prievidzi – Drumatch! V škále rozmanitého line upu predstavujeme aj

víťazov DJ contestu, ktorými sú DJ Kaško, ktorý bude otvárať večer svojim jump-upovým setom a na ktorého neskôr nadviaže druhý víťaz DJ RH+ v štýle neurofunk.

Vstupné je do 22:00 hodiny 6€, po 22:00 8€.

Sme presvedčení, že počas tohto eventu si príde na svoje každý milovník živých lámaných beatov a energia, ktorú prinesie bezkonkurenčný line-up v nás bude rezonovať ešte nasledujúce dni! Ste vítaní, tešíme sa.

Fb: https://www.facebook.com/events/1049164898469089/

12654630_877933845660781_8819222852442140748_n-2

Zdroj: Trident