Le Gros Tube (FRA), Hugo Čáves a Funny Fellows na bratislavskom dychovom festivale!

Dychovka môže mať viacero podôb, a rovnako ako na dedinskej zábave, može fungovať aj v tanečnom klube. Bratislavský Nu Spirit Club sa preto rozhodol rozbehnúť svoj vlastný festival venovaný hudbe, v ktorej síce dominujú dychy, ale ktorá dokáže osloviť aj moderných žúrovníkov odchovaných na elektronickej hudbe.

Na nultom ročníku Bratislava Brass Day, ktorý sa symbolicky bude konať práve 1. mája, sa predstavia tri zoskupenia, ktoré majú omnoho bližšie do New Orleans ako na záhorácku svadbu. Hlavnou hviezdou večera budú francúzski Le Gros Tube, ktorí sa do obľúbeného tanečného klubu v hlavnom meste vracajú už tretíkrát. Sedem mladých muzikantov pre zábavu urobí čokoľvek. Ich pódium a publikum je neohraničené, pri hraní na uliciach menia okoloidúcich v tanečných šialencov, vystupujú v baroch a kaviarňach, kde sa večery často končia žúrovaním na barovom pulte.

Večer v dixielandovom duchu rozbehnú domáci Funny Fellows. Pokračovať budú Hugo Čáves Orchestra, ktorých šesťčlenná dychová úderka spoľahlivo rozhýbe každé publikum. Po živých vystúpeniach bude párty pokračovať až do skorého rána s DJom Reverendom.

Lístky na túto výnimočnú akciu sa dajú kúpiť v predpredaji v sieti Ticketportál.

Bratislava Brass Day, 1.Mája 2012, Nu Spirit Club
Le Gros Tube (FRA), Hugo Čáves Orchestra, Funny Fellows, DJ Reverend

brass

Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET