Marcová novinka Roberta Buriana I’m Nothing Without You tentokrát bez vizuálu

Pravidelne, vždy koncom mesiaca, prináša Robert Burian novú skladbu prostredníctvom švajčiarskeho vydavateľstva Enormous Tunes. Rovnako tak je tomu aj tento mesiac, no s novou skladbou prišlo aj niekoľko nie celkom očakávaných správ.

„Tak ako ku všetkým skladbám v roku 2020, tak aj k tejto mal byť pripravený vizuál. Vzhľadom na globálnu nepriaznivú situáciu sme však museli zastaviť jeho výrobu,“ hovorí producent Robert Burian. Skladba je teda v súčasnosti dostupná len vo forme oficiálneho audia.

„Absolútne rešpektujem nariadenia našej krajiny v rámci opatrení na zamedzenie šírenia vírusu. Práve preto predstavujem I’m Nothing Withou You iba ako audio a verím, že poteší mnohých z vás,“ hovorí R. Burian. Novinke v štýle deep house, vydanej na prestížnej a rešpektovanej švajčiarskej značke Enormous Tunes sa opäť dostalo podpory aj od EDX v šou No Xcuses (No Xcuses 472 https://youtu.be/CdzeUv5wowM?t=411).

V prebehu víkendu sa k Robertovi Burianovi dostal aj záznam vysielania španielskeho rádia. „Robert Burian, Slovák, ktorého kariéru sledujeme odkedy začal pracovať s nahrávacou spoločnosťou Enormous Tunes. Pred pár týždňami dokončil novú super vec s názvom I Can’t Sleep – typický zvuk deek house s dotykom techna,“ začal v úvode moderátor a následne uviedol aj novú skladbu I’m Nothing Without You.

Ďalšia novinka od Roberta Buriana na Enormous Tunes je naplánovaná na koniec apríla 2020.

Zdroj: TS