Le Grande House musique opäť v hlavnom meste!

Po marcovej XL edition  v spolupráci so svetovou značkou Ministry of Sound sa Le Grande House opäť hlási domácemu publiku. Tento krát vystriedame klub DOPLER za novo otvorený, štýlový RIVER´S CLUB na Dunaji.

Táto špecifická noc sa v mestách Slovenska konala bez mála 190 krát. Svoju nespútanú housovú divočinu predstavila okrem slovenských aj fanúšikom českej a anglickej klubovej scény. Bratislavu však považujeme za kolísku, preto sme nesmierne radi, že verným fanúšikom prinesieme opäť niečo nové.

V prvom rade by sme radi upozornili na „novú tvár“ Le Grande House, pod názvom GIVE ME 5, tj. našich TOP 5. Ide o spoločné CD hlavných predstaviteľov Le Grande House /Fresh Clubber, Charlie Clubber a Laddy M/, prostredníctvom ktorého si budete môcť každý mesiac vychutnávať tie najaktuálnejšie a zároveň ich najobľúbenejšie housové hity. GIVE ME 5 budete môcť získať len na originál Le Grande House parties na Slovensku a v zahraničí.  Zo série tých prvých CDs budeme rozdávať už 22.7. na Dunaji.

River´s club radíme medzi rozbiehajúce sa kluby, vo veľmi príjemnom šate, ktorý v kombinácií s kvalitnou muzičkou veríme vytvoria tú správnu atmosféru, ktorej sa Le Grande House snaží držať od svojich začiatkov.

22. júla sa predstaví celá zostava umelcov pod značkou Le Grande House, konkrétne: Charlie Clubber, Fresh Clubber, Laddy M, Paul Boski a sprevádzať ich bude Peter Krajniak na elektronických husliach. Výnimočne začíname už od 18tej hodiny plážovým štýlom pod holým nebom v sprievode veselých tech a deep housových rytmov. Celkovo Vás teda čaká 12 hodín nepretržitej hudby, doplnených o sprievodné atrakcie a špeciálnu hot show.

Vstupné:
Do 24.00 – 3€
Po 24.00 – 5€

Viac informácií na www.charlieclubbers.net.

LGH

Zdroj: Charlie Clubbers
Publikoval: Redakcia GREGI.NET