Laura Onusko predstavila tanečnú novinku s názvom “ Talking about Love „. Tentokrát v spolupráci s producentom Domi Stoff

Talentovaná Slovenka Laura Onusko, prichádza s energickou novinkou „Talking about Love“ , ktorá ťa rozhodne dostane do tanečnej nálady. Speváčka sa v tejto skladbe spojila so slovenským producentom Domi Stoff, frontmanom kapely King Shaolin. Ich spoločný singel je o znovuzrodení a sile lásky.

Talking about Love je Laurina prvá cudzojazyčná skladba, ktorou dúfa, že osloví aj zahraničné publikum. ,, Som presvedčená, že obaja sme do toho songu vložili srdce aj dušu, a preto dúfam, že si naša srdcovka nájde priaznivých poslucháčov aj za hranicami Slovenska.“ dodáva Laura Onusko

,,Táto rytmická skladba, ktorej text je o vystúpení z vlastného tieňa a sile lásky v nás, presvedčí poslucháča, že je načase schopiť sa prebrať zodpovednosť za všetko v našom živote.Láska nám pomôže a sprevádza nás na našej ceste,“ popisuje speváčka s odkazom pre poslucháčov.

Text aj hudba skladby Talking about Love je zásluhou producenta Domi Stoff. ,, Povedala som mu iba toľko, že táto pieseň musí mať v sebe energiu a nádych  znovuzrodenia. Presne to, čo potrebujem aj ja. Vzniklo z toho niečo nad moje očakávania, čo ma naozaj veľmi potešilo a okamžite mi to zaplo predstavivosť.“ objasňuje Laura Onusko o vzniku skladby.

,, Ako sa hovorí, pri každom kroku sa ti otvoria stále nové dvierka a tentokrát sa mi naskytla spolupráca s úplne novými ľuďmi ako je samotný Domi Stoff alebo aj známy Jiří Paška “ Ecson Waldes“, ktorý mal na starosti mastering.”

Vizuál ku tejto skladbe mal na starosti mladý a talentovaný Pollák Bálint Levente, ktorý dokonale zachytil feeling tejto skladby. Priestory múzea, v ktorých sa tento klip natáčal, dodal klipu moderný a zároveň  starodávny nádych. “ Plán bol taký, že som chcela jednoduchý, tanečný klip. A pri natáčaní už prichádzal jeden nápad za druhým. Levente to to zobral naozaj profesionálne a vyhotovil mi klip, o akom sa mi ani len nesnívalo,“ hovorí speváčka o príjemných spomienkach z natáčania.

Plány do budúcna sú samozrejme veľké a Laura dúfa, že už čoskoro si budete môcť vypočuť aj jej ďalšiu skladbu, v ktorej bude rovnaká energia a vášeň, ktorú Laura vkladá do každej svojej piesne.

Zdroj: TS