Lamb a The Ramona Flowers už tento švrtok v Bratislave!

Veľká Británia má za sebou turné svojej domácej hviezdy LAMB, ktorá na jeseň vydala dlhoočakávaný šiesty štúdiový album „Backspace Unwind“. Veľkolepá šou vzápätí zamierila za hranice svojej domovskej pôdy.

V rámci európskeho turné zavíta britská formácia LAMB aj do Bratislavy. Lou Rhodes a Andy Barlow vystúpia už vo štvrtok 4. decembra v klube MMC! Pozrite si skvelé video z britskej časti turné – rovnakú šou si tento týždeň vychutnajú aj slovenskí fanúšikovia.

„Dvadsať rokov je veľmi dlhá doba, ak ju trávite tvorením hudby a chcete, aby bola hudbou, ktorú ľudia budú chcieť vždy počúvať. Zároveň je to časové rozpätie, aké mnohých umelcov pripraví o kreativitu a ich „paletu fantázie“ nechá doslova vyschnúť. Našťastie, toto nie je prípad skupiny LAMB. S jej šiestym albumom prichádza ďalšia porcia elektronického umenia, ktoré znie sviežo a moderne, pridávajúc svoju osobitú unikátnu mágiu do každej skladby.“ www.musicomh.com

„V porovnaní so všetkými predošlými albumami, Backspace Unwind  je minimalistickejší a väčšmi sústredený na atmosféru. Samotná skupina nazýva mnohé zo skladieb, ktoré napísala na tento album, určitým druhom meditácie. To podporuje myšlienku, že priestor, v ktorom sa noty nenachádzajú, je rovnako dôležitý ako ten, ktorý je plný nôt – ak nie omnoho dôležitejší…“ www.krfh.net

Už tento štvrtok zažije Bratislava jediný exkluzívny slovenský koncert v rámci aktuálneho európskeho turné legendárnej skupiny LAMB. Kultová hudobná formácia z Veľkej Británie, ktorá výrazne vyčnieva v žánri súčasnej elektroniky, prinesie na Slovensko svoj unikátny koktejl inšpirovaný pestrou paletou vplyvov, počnúc jazzom, prechádzajúci cez drum and bass a končiaci pri trip-hope.

Famózna umelecká dvojica Lou Rhodes a Andy Barlow, ktorá v uplynulých rokoch prekonala umeleckú prestávku a následne prekvapila megaúspešným comebackovým albumo „Five“ a aktuálnym „Backspace Unwind“, predvedie svoju novú koncertnú šou v bratislavskom Klube MMC. „Technické požiadavky na zabezpečenie ozvučenia a svetelnej show boli z kategórie ‚náročnejších‘, ale snažili sme sa im splniť všetko požadované a tým pádom sa môžeme tešiť na skvelú show,“ vyjadril sa organizátor koncertu Juraj Cocher z Gentle Groove Production.

Britská hudobná legenda nenecháva nič na náhodu a počas svojej šou si potrpí aj na tie najmenšie detaily. Ako predskokana si totiž vybrala aktuálny britský objav, skupinu The Ramona Flowers, s ktorou Andy Barlow už dlhšie spolupracuje ako producent a mentor.

Vstupenky na bratislavský koncert sú v predaji exkluzívne cez Predpredaj.sk: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/1279/lamb-uk.

www.lambofficial.com
https://www.facebook.com/events/1440694966181327

LAMB PLAGAT A1 NEW.indd

Zdroj: SOUL FOR SHOW