Ladida v Púchove!

Letná sezóna plná festivalov, open airov a rôznych malých či veľkých parties je takmer za nami. Sezóna tá klubová už klope na dvere. Inak tomu nebude ani v púchovskej Shake.

Tam ju privítame nadupaným line up-om, ktorý postaví pomyselnú latku kvality opäť vysoko. V Shake sa po prvý krát predstaví prvá dáma českého djingu LADIDA!

Na začiatku svojej djskej kariéry sa venovala predovšetkým melodickému groovy technu, v súčasnosti je to skôr minimal techno. Ladida pôsobí aj ako úspešná producentka. V tomto roku vyšlo na Recode music nové EP Access Granted, ktorý bol priaznivo prijatý v zahraničí. Rozhovor s Ladidou si môžete prečítať v najnovšom vydaní magazínu WAVE.

Ďalším hosťom tejto noci bude hlavný predstaviteľ housemusic.sk Mário Wychitawacs. Úspešný dj, promotér pôsobiaci na scéne dlhé roky. Obrovské skúsenosti dodávajú jeho setom jedinečnosť. Aktuálne pracuje pre slovenský Seta label. Hudobne sa prezentuje ako inak housom, no veľmi rád zakomponuje do svojich vystúpení aj breakbeat. Párty v Shake nemôže byť bez domácich obľúbených djs.

Dvojica Freshboys vedia nielen púchovské publikum vždy zabaviť. Typický progressívny zvuk majú na starosti Libor Fiala a jeho český dj brat David Steiniger. V spoločnom sete to bude opäť plné energie a tancuchtivých rytmov.

Medzi domácich sa pre svoju fanušíkovskú základňu na okolí zaraďuje aj aktuálne pôsobiaci v Bratislave dj Southboy. Nedávno oslávil desať rokov za gramcami čo hovorí za všetko. Jeho digitálne chuťe sa pretavujú do už vydaných trackov na napr. Soluble recordings, LW Recordings, UNT Records a ďalšie.

Zostavu domácich doplní Cimy. Ten sa po progressívnom rozbiehaní udomácnil pri techhouse,deep či minimále. Aktuálny sound sa  ujal aj u fanúšikov a pozitívne ohlasy sa šíria najmä po tohtoročnom Beefree. Predstavil sa v kluboch po celom Slovensko ale i v zahraničí. Po polroku opäť na domácej pôde.

O warm up sa postará Dushko. Ten sa v Shake predstavuje pravidelne. Jeho výber trackov presne zapadol do nášho lineup-u.

VSTUPENKY: Na túto akciu bol spustení predpredaj vstupeniek. Tak obrovský záujem sme sami nečakali a v aktuálnom čase sú v predaji posledné kusy najlacnejších vstupeniek. Cena je 4 eurá. Objednať si ju môžete online. Je potrebné poslať e-mail na ticket@shaka.sk v tvare Meno,adresa a počet ks. V prípade otázok kontaktujte t.č. 0948 303 993. Ich počet je limitovaný a ostáva posledných cca15ks lístkov. Po vypredaní bude možnosť sa dostať do klubu kúpou vstupenky priamo na mieste v deň akcie. Kapacita klubu je obmedzená a v prípade jeho vypredania bude vstup umožnení len s platnou vstupenkou. Ďakujeme za pochopenie, myslíme na komfort každého návštevníka nie na tlačenicu :-).

LADIDA in SHAKA
12.októbra 2012 21:00hod
Shaka club | ul. 1.mája 1456, Púchov
LADIDA | ladida.cz
WYCHITAWACS | housemusic.sk
FRESHBOYS | plasticpuls.sk
SOUTHBOY | housemusic.sk
CIMY | luxury resident
DUSHKO | shaka.sk

Zdroj: Shaka