DJ Tráva v Shake: Čo vás dnes večer čaká?

Prípravy vrcholia a posledné hodiny nás delia od piatkového večera. A to nie hocijakého piatka. Ten dnešný bude v réžií undergroundového soundu alebo inak housemusic vo viacerých podobách.

Servírovať nám ho bude všetkým dobre známy a v oblasti Považia veľmi obľúbený DJ Tráva. Jeho sound je jedinečný a neobohrateľný. Warm up atmosféru budú deepovo neskôr techhousovo robiť dvaja dji naraz. V spoločnom sete sa prestriedajú za mixom Southboy a Cimy. Parket pre hlavného hosťa bude mať za úlohu pripraviť člen housemusic.sk crew Luho. Po hlavnom chode v podobe Petra Trávu, záverečnú bodku celej párty dá opäť dvojica djov. Drink Team v známom zložení Wychitawacs a Dodoman. Klub sme opäť posilnili zvukom aj svetlom.

Do vnútra je možné sa dostať od 20:30hod. Kapacita klubu bude obmedzená preto platí „ten kto prv príde, ten prv melie“. Samozrejme majitelia predpredajovej vstupenky majú svoje miesto isté. Cez týždeň bola možnosť zapojiť sa do súťaže o voľný vstup a vecné ceny v podobe Wave magazínu a CDčiek. Víťazom sa stáva: MICHAL HEJPETR

Gratulujeme! Svoju výhru si uplatníš preukázaním totožnosti pri vstupe do klubu. Ostatných potešíme 30-timi kusmi CDčiek pre najrýchlejších. Tešíme sa na Vás!

Line up:
21:00-23:15 Southboy & Cimy
23:15-00:45 Luho
00:45-02:30 TRAVA
02:30-end DrinkTeam

T R A V A @ S H A K A 14.12.2012 / 21.00 Púchov / Shaka club
starring: DJ TRAVA (lex rec./Praha) housemusic.sk crew: DODO & WYCHI aka DRINKTEAM LUHO * SOUTHBOY & CIMY (luxury resident)
FB event

Zdroj: Shaka