Lacuna Coil sa predstavia 15. novembra v Košiciach – koncert zrušený.

Italská kapela Lacuna Coil ruší své plánované vystoupení v Košicích v klubu Collosseum. Důvodem jsou nenadálé logistické komplikace, které zabraňují kapele návštěvu východoslovenské metropole. Lacuna Coil dále slibuje, že se pokusí koncert nahradit v rámci některého z příštích evropských tour. Zakoupené vstupenky lze vrátit v místě jejich zakoupení.

pôvodná tlačová správa:

Italská gothic/alternivně-metalová formace LACUNA COIL startuje velké evropské turné a při této příležitosti se představí také 15.11. v Košicích v klubu Collosseum. Bude se jednat o premiérové vystoupení této významné kapely ve východočeské metropoli!

LACUNA COIL je společně s Evanescence nebo Within Temptation jednou z nejvýraznějších kapel daného hudebního žánru. Okouzlující Cristina Scabbia za mikrofonem je poznávacím znamením kapely, stejně tak jako tradičně hymnické, přímočaré hity, které zní také na šesté řadové desce nazvané „Dark Adrenaline“.

Lacuna Coil

Na tomto albu se v roli producenta podílel hvězdný David Gilmour, známý zejména svojí spoluprací s Linkin Park, pod jehož vedením se LACUNA COIL prezentuje agresivnějším hudebním projevem než tomu bylo v minulosti a nutno říci, že jí tato poloha velmi sluší.

Energii, kterou nové album doslova oplývá, slibuje kapela přenést také na koncertní pódia, takže čeští a slovenští fanoušci se mají rozhodně nač těšit.

Vstupenky na koncerty LACUNA COIL v Košicích jsou k dostání v síti Ticketportal a také přímo v klubu Collosseum. Více informací na webu www.obscure.cz.

LACUNA COIL (ita)
+ support
15.11.2013, Košice – Collosseum
www.lacunacoil.cz
www.obscure.cz

Plakat_Lacuna Coil

Zdroj: Obscure Promotion