Kubánska noc, 27.4. v KC Dunaj

Zmyselné rytmy vo svižnom tempe, pri ktorých stúpa ortuť v teplomere! Nechajte sa opantať hudobným temperamentom, ktorý prúdi ulicami Havany a vytancujte sa na koktejl salsy, son, merengue, bachaty, bolera, timby a reggaetonu! Autentickú muziku z Južnej Ameriky prinesie kapela Caribe a náladu nám vygradujú úderné sety DJov Maria a Chingyho.

Caribe (CZ) je temperamentná medzinárodná kapela, ktorá sa venuje kubánskej a latinsko-americkej muzike. Hudobné jadro skupiny tvorí spevák Ivar Aquirre z Bolívie, ktorý je so svojim exotickým šarmom aj talentovaný zabávač. Repertoár skupiny ponúka horúce žánre ako salsa, bachata, son, cha-cha či bolero, rovnako ako aj cover verzie piesní známych interpretov. Kapela koncertuje doma i v zahraničí, na konte má aj titul Salsa kapela roku z Prague Latin Awards.

Mario je DJ, ktorý prišiel do našich končín priamo z Havany. Tento najznámejší kubánsky DJ v Prahe má za sebou nespočetne veľa hraní na festivaloch a v kluboch v Česku či v Rusku. Najradšej hrá skvelé hity salsy, timby a reggaetonu, ale nepohrdne ani bachatou a inou latino hudbou.

DJ Chingy tento DJ a začínajúci producent sa na bratislavskej scéne uchytil veľmi rýchlo, a tak ho dnes volajú aj mimo jej hraníc. Chingy si zahral napríklad so známym španielskym producentom a DJom Sak Noel či domácimi interpretmi ako Čistychov, Rytmus alebo Igor Kmeťo ml. V tento večer sa nám ale predstaví ako milovník Kuby a jej chytľavej hudby.

27. 4. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
KC Dunaj
Vstup: 7€
FB event: https://www.facebook.com/events/790241218011514/

Zdroj KC Dunaj