Havana Night: 15. marca v Ateliéry Babylon

Temperamentná hudba, na ktorú budeme tancovať, akoby zajtrajšok nemal prísť! Horúca latino párty, ktorá nás premení na Enriqueho, Mariu, Javiera, Luisu či Alejandra a vydoluje z nás vášeň a rytmus.

Do víru nočnej zábavy nás vtiahne neodolateľná zmes salsy, merengue, bachaty, cha cha, rumby, samby a ďalších plnokrvných štýlov. Intenzívnu atmosféru karibskej fiesty k nám prinesie energická kapela Corcovado Salsa Club a parket s nami pozametajú DJi Raul Makina Rodriguez a Swing. Čaká nás hudba, tanec a zábava, ktorú podporí tanečná animácia pod vedením Yosmela.

Corcovado Salsa Club (AT) – Jedna z popredných latino skupín v susednom Rakúsku zakaždým rozdivočí publikum kombináciou salsy, reggaetonu, merengue, bachaty a latino popu. Jej repertoár šikovne mixuje aranžmány populárnych melódií, súčasné hity a jej vlastné kompozície. Na čele multikultúrneho zoskupenia entuziastických muzikantov stoja talentovaní speváci z Kuby a Guatemaly.

Raul Makina Rodriguez (CUB) – Večne usmievavý DJ, ktorý nám prinesie autentické rytmy z Latinskej Ameriky, aby sme si na parkete užili tanečný temperament. V jeho podaní nás čaká selekcia, ktorá je ako stvorená na tancovanie. Bude to explózia energie a štýlov!

DJ Swing (CUB) – Ďalší párty živel z temperamentnej Kuby, ktorý nám predvedie, ako pulzuje atmosféra na latinskej fieste. Salsa, timba, bachata či kizomba sú „jazyky“, ktoré DJ Swing ovláda perfektne, preto sa máme na čo tešiť!

15. 3. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Ateliér Babylon
Lístky: bit.ly/HavanaNight1503
FB event: https://www.facebook.com/events/325404354758389

VIP: limitovaný počet lístkov, vďaka ktorým môžete vstúpiť do vyhradenej zóny na balkóne Ateliéru Babylon, kde bude vlastný bar, sedenie a vyvýšený priestor pre lepší zážitok z vystúpení.

Zdroj: Stanislava Obložinská