Kubánska noc: 23. februára v KC Dunaj!

Temperamentné laškovanie nespútaných latinských štýlov, ktoré nás stiahne na parket! Nechajte sa unášať rytmickou fúziou autentickej kubánskej muziky s jazzom, funkom a reggae v podaní kapely Atarés a energiou nabitými setmi DJov El Chocolina a Chingyho. Vychutnajte si párty, ktorá okorení váš nočný život!

Atarés (CZ) – je latino-afro-kubánska kapela, ktorá túto muziku prezentuje ako v tradičnom prevedení, tak aj s prímesou jazzu, funku a reggae. V jej repertoári nájdeme skladby vlastné, ale aj prebrané, napríklad od Buena Vista Social Club, Cesarie Evora či Gipsy Kings. Koncerty Atarés sa nesú v duchu dobrej nálady, tanca a spevu, čo podčiarkuje vytryskujúca energia všetkých členov skupiny. Spojením kubánskeho temperamentu a racionálneho európskeho pohľadu na vec vzniká originálny celok, ktorý poslucháčov zaručene nenechá chladnými.

El Chocolino  – je kubánsky DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.

DJ Chingy – tento DJ a začínajúci producent sa na bratislavskej scéne uchytil veľmi rýchlo, a tak ho dnes volajú aj mimo jej hraníc. Chingy si zahral napríklad so známym španielskym producentom a DJom Sak Noel či domácimi interpretmi ako Čistychov, Rytmus alebo Igor Kmeťo ml. V tento večer sa nám ale predstaví ako milovník Kuby a jej chytľavej hudby.

23. 2. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 7€
FB event: https://www.facebook.com/events/229843791224821/

Zdroj: KC Dunaj