Kubánska noc 23.3. v KC Dunaj

Temperamentné rytmy so silou prílivu, ktoré nás stiahnu do víru nočného života! Nechajte sa opantať živelnou hudbou zo slnečnej Kuby. Na parket nás bude vyzývať chytľavá zmes salsy, son, merengue, cumbie aj cha cha v podaní autentickej kapely Azúcar Cubana a tanečnú horúčku nám spôsobia aj sety od DJov Emeteria a El Reya.

Azúcar Cubana je skupina malého formátu s veľkým zvukom, ktorý tvoria piati hudobníci. Spolu kombinujú tradičnú kubánsku hudbu s výsostne súčasnými aranžmánmi. V jej repertoári nájdete salsu, son, merengue, cumbiu, bolero aj cha cha cha. Pred necelým desaťročím vydala kapela debutový album Como la primeza vez. Azúcar Cubana sa od svojho vzniku predstavila publiku na rôznych festivaloch, klubových akciách aj mnohých spoločenských udalostiach, nielen doma, ale aj v Česku a v Rakúsku.

Emeterio je DJ a tanečník pôvodom z Kuby. Na Slovensko prišiel pred viac ako desaťročím a venuje sa nielen klubovému hraniu ako latino DJ, ale aj tanečným kurzom ako lektor. Jeho obľúbenou hudbou je salsa, reggaeton, salsaton alebo merengue.

El Rey je DJ, ktorý je ambasádorom kubánskej hudby v rodnom Albánsku. V súčasnosti pôsobí v Prahe, kde na rôznych parties šíri karibské žánre z Kuby, Puerto Rica, Dominikánskej republiky a Kolumbie. Jeho najobľúbenejšou je kubánska timba, ktorou nás dostane na parket aj na Kubánskej noci.

23. 3. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 7€
FB event: https://www.facebook.com/events/344328056179044/

Zdroj: TS