Kubánska noc: 14. decembra v KC Dunaj!

Kytica hudobných štýlov stvorená pre noc temperamentnú ako mladá Kubánka! Privoňajte si k exotickým melódiam salsy, merengue, bolera, cha cha cha, cumbie či mamba a ukážte nám, ako viete rozkvitnúť na tanečnom parkete! Do tanca nám bude hrať živelná kapela Azúcar Cubana a spoza mixpultu nás budú zabávať DJi Chocolino a El Rey!

Azúcar Cubana je skupina malého formátu s veľkým zvukom, ktorý tvoria piati hudobníci. Spolu kombinujú tradičnú kubánsku hudbu s výsostne súčasnými aranžmánmi. V jej repertoári nájdete salsu, son, merengue, cumbiu, bolero aj cha cha cha. Pred necelým desaťročím vydala kapela debutový album Como la primeza vez. Azúcar Cubana sa od svojho vzniku predstavila publiku na rôznych festivaloch, klubových akciách aj mnohých spoločenských udalostiach, nielen doma, ale aj v Česku a v Rakúsku.

Chocolino je kubánsky DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.

El Rey je DJ, ktorý je ambasádorom kubánskej hudby v rodnom Albánsku. V súčasnosti pôsobí v Prahe, kde na rôznych parties šíri karibské žánre z Kuby, Puerto Rica, Dominikánskej republiky a Kolumbie. Jeho najobľúbenejšou je kubánska timba, ktorou nás dostane na parket aj na Kubánskej noci.

14. 12. (sobota)
KC Dunaj, Bratislava
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 7€
FB event: https://www.facebook.com/events/2600449126714960/

Zdroj: KC Dunaj