Krvilační vlci a ovečka v novom videoklipe skupiny Billy Barman.

Čakanie na novinku od Billy Barman sa končí – kapela predstavuje videoklip k singlu Ľudožrút.

Singel Ľudožrút skupina predstavila ešte pred letom a dokonca ho ponúkla na stiahnutie zadarmo na adrese https://billybarman.bandcamp.com/. Teraz dostáva táto skladba aj vizuálnu podobu. Vo videu okrem nič netušiacej zabávajúcej sa kapely diváka čaká aj neľútostný boj ovečky s krvilačnými vlkmi. Videoklip k pilotnému singlu z pripravovaného albumu, ktorý produkuje renomovaný producent Marek Rakovický, je už nasadený aj v rotácii hudobnej stanice MTV Czech.

BB_Ludozrut_Igor-Paliatka_1

O videoklip k skladbe Ľudožrút sa postaral režisér Michal Kebis so svojím tímom, ktorý unikátnou technológiou rozpohyboval tiene postáv. Natáčalo sa v podzemí Obchodného domu Dunaj. Originálne kostýmy pre členov skupiny navrhla návrharka Inka Polakovičová pre Buffet clothing. Vizuál a logo vytvorila Daniela Olejníkova z OWL Illustration agency.

Kapela momentálne stale pracuje na novom albume s pracovným názvom Hlúposť, lenivosť a chlast. Novinka by mala vyjsť v polovici novembra na labeli Pavian records a chystá sa aj jej vinylová podoba. Na konci novembra skupina album pokrstí na troch špeciálnych koncertoch v Bratislave, Prahe a Košiciach.

Všetky novinky a aktuality o novom albume, najbližších koncertoch a plánoch kapely nájdete na Facebooku https://www.facebook.com/billybarman.sk.

Zdroj: Billy Barman