Kristína predstavuje nový singel „Navždy“, ktorý vznikol ako svadobný dar!

Speváčka Kristína predstavila novú skladbu s názvom „Navždy“! Text piesne napísal Kamil Peteraj a venoval ju ako svadobný dar svojmu synovi! K novej skladbe „Navždy“ stihla šarmantná speváčka nakrútiť aj videoklip.

Novinka princeznej slovenského popu bude sprievodnou piesňou pripravovaného Horehronie Tour 2014, s ktorým zavíta do 12-ich miest Českej a Slovenskej republiky. Užite si nový hit „Navždy“ venovaný skutočnej láske na celý život!

Fanúšikovia šarmantnej speváčky Kristíny sa majú na čo tešiť! Obľúbená slovenská speváčka predstavila nový singel s názvom „Navždy“. Autorom textu nového hitu je Kamil Peteraj a hudbu zložil Martin Kavulič. Novinka speváčky Kristíny má romantické pozadie, bola totiž svadobným darom!

kristina_klip_10

„Túto pieseň venoval Kamil Peteraj ako svadobný dar svojmu synovi a ja osobne som ju bola mladomanželom zaspievať na svadbe. Skladba „Navždy“ je pre všetkých, ktorí sa rozhodli žiť po boku milovanej osoby, jednoducho túžia byť so svojou láskou navždy.“ Prezradila krásna Kristína.

K novému singlu stihla princezná slovenského popu nakrútiť aj videoklip. Dej klipu je o spomienkach zamilovaných manželov, ktorí spolu prežili celý život. Klip ku skladbe „Navždy“ sa nakrúcal na Slovensku aj v Čechách. O réžiu sa postaral Mayo Hurajt, ktorý má na konte úspešné videoklipy Kristíny „Pri oltári“, „V sieti ťa mám“, „Life is a game“ a „Jabĺčko“.

„Klip režíroval Mayo Hurajt v spolupráci s režisérom Romanom Gregoričkom. S Mayom som nakrútila niekoľko mojich úspešných videoklipov a každý z nich má niekoľkomiliónové pozretia, takže má moju plnú dôveru. S Romanom som sa stretla prvýkrát, no sadli sme si, čo je základ úspechu. V klipe spievam, hrám na klavíri a popri mne sa odohráva príbeh jedného staršieho páru, ktorí sa spomienkami vracia do minulosti. Dej je umelecky stvárnený a má silnú emóciu.“ Teší sa Kristína.

Speváčka, ktorú miluje slovenské aj české publikum, má veľké plány. Okrem novej skladby, plánuje Kristína vydať výberové CD a v novembri odštartuje československé turné „Horehronie Tour 2014“.

kristina_klip_05

„Skladba „Navždy“ je sprievodnou pesničkou môjho Horehronia tour 2014, ktoré sme naplánovali v Čechách aj na Slovensku. Z turné mám obrovskú radosť, pripravujem vydať aj výberovku, na ktorej budú moje najznámejšie skladby z troch albumov, napríklad pieseň „Ovoňaj ma ako ružu“ v novej verzii s pánom Chudíkom, čerstvá novinka „Navždy“, či „Rozchodový Reggaeton“ a „Život je vždy fajn“, ktoré ešte na CD nevyšli. Popri koncertovaní trávim čas v štúdiu, kde pripravujem a nahrávam svoje nové piesne, ktoré sa na výberovom CD tiež objavia.“ Vysvetlila Kristína.

Kristína má široké publikum, jej piesne obľubujú deti, tínedžeri aj dôchodci. Súčasnú novinku Navždy“ si môžu fanúšikovia vychutnať naživo na pripravovanom turné „Horehronie tour 2014“. Viac informácií o turné a ďalších novinkách nájdete na www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova.

KRISTÍNA & BAND – HOREHRONIE TOUR 2014
6.11. Pardubice, Kulturní centrum Pardubice
7.11. Česká Lípa, Jiráskovo Divadlo
13.11. Prešov, Kino SCALA
20.11. Znojmo, Dukla – Konferenční a spoločenské centrum
21.11. Olomouc, Kino Metropol
27.11. Praha, Divadlo Hybernia
3.12. Žilina, Dom Odborov
4.12. Bratislava, Babylon Music Club
10.12. Brezno, Mestské kultúrne stredisko
11.12. Zlín, Academia centrum UTB
13.12. Krnov, Kofola music club
19.12.Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Rastislav Brezovský