Kristína nakrúcala nový klip s Miroslavom Donutilom!

Speváčka Kristína sa bozkávala s českým hercom Miroslavom Donutilom! Známy herec držal krásnu Slovenku v náručí na hlavnej železničnej stanici v Prahe! Obaja si totiž zahrali v Kristíninom novom klipe ku skladbe „Rozchodový reggaeton“. Okrem Prahy sa klip nakrúcal aj v Amsterdame, na výsledok sa fanúšikovia môžu tešiť už čoskoro!

Krásna speváčka Kristína nakrúcala v Prahe klip k novej skladbe „Rozchodový reggaeton“. Réžiu si zobral na starosť český režisér Matej Pichler. Kristína si do klipu vybrala českého herca Miroslava Donutila.

_dsc2563

„Režisér vymyslel scénu, kde sa mi prihovára taxikár. Celý tím sme sa dohodli, že túto úlohu zveríme profesionálnemu hercovi. A hneď padlo meno Donutil. Je to česko-slovenská herecká legenda a charizmatický obľúbený herec. Tak sme ho oslovili a čakali… Bola som šťastná, keď ponuku prijal.“ Opisuje výber herca Kristína.

Časť klipu sa nakrúcala na hlavnej železničnej stanici v Prahe. Práve sem prichádza taxíkom Kristína, ktorá plánuje odcestovať do Amsterdamu. Úlohu milého taxikára fantasticky stvárnil Miroslav Donutil.

_dsc2692

„Už párkrát som si hovoril, že by som si chcel skúsiť zahrať vo videoklipe. Keď ma oslovila produkcia speváčky Kristíny, rozhodovanie bolo rýchle a jednoduché!“ Neskrýval nadšenie Miroslav Donutil.

Šarmantná Slovenka bola z nakrúcania so známym hercom nadšená! Cez prestávky sa spolu rozprávali výlučne po slovensky.

_dsc2993

„Pan Donutil hral veľmi vnímavého taxikára, ktorý vycítil dôvod môjho odchodu v klipe. Z Donutila sála herecká skúsenosť, vtiahol ma do svojho hereckého sveta. Bola som nadšená a nevedela som sa dočkať, kedy budeme spolu nakrúcať. Je to profesionál, takže práca s ním bola na úrovni.“  Teší sa na hotový klip Kristína.

Princezná slovenského popu Kristína si hudbu k singlu „Rozchodový reggaeton“ zložila sama. Autorom textu je Kamil Peteraj. Skladbu vyprodukoval producentský tím Martin Kavulič a Marián Kavulič. O master sa postaral Samo Pospišil a štúdio Klaksón. Novú skladbu Kristína naživo zahrá na veľkolepom Horehronie tour po 13-tich českých mestách! Od 10. októbra do 12. decembra vystúpi v mestách Moravské Budějovice, Blansko, Liberec, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Klatovy, Kroměříž, Ostrava, Žďár nad Sázavou, Jihlava, Praha, Hradec Králové a Havířov. Viac  informácií o turné nájdete na www.kristinamusic.skwww.facebook.com/kristinapelakova

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Zdeněk Šmída