Popová princezná Kristína sa bicyklovala po Amsterdame!

Krásna speváčka Kristína sa bicyklovala po Amsterdame! V hlavnom meste krajiny tulipánov nakrúcala poslednú časť nového klipu ku skladbe “Rozchodový reggaeton“. Vo videoklipe si zahral aj legendárny český herec Miroslav Donutil. Fanúšikovia si novinku budú môcť pozrieť už  čoskoro.

Krásna speváčka Kristína finalizuje klip k novej skladbe „Rozchodový reggaeton“. Pod vedením českého režiséra Mateja Pichlera nakrúcala princezná slovenského popu v Prahe a dokonca v Amsterdame! Videoklip opisuje príbeh dievčaťa, ktoré sa rozhodne odísť za lepším životom, pretože doma nemá uplatnenie. Rozchod s jej priateľom je tá posledná vec, aby našla odvahu a odišla. V hlavnom meste Holandska nakrúcala atraktívna speváčka časť klipu, kedy sa dievča v príbehu cíti slobodné a zabúda na svoju minulosť.

dckjhi

„Amsterdam bol očarujúci a mala som na pár dni pocit, že som  v inom svete. Preto sme si aj zvolili toto mesto, verili sme, že práve tam natočíme krásne zábery, a to sa aj podarilo. Táto pesnička poukazuje aj na momentálne nastavenie mladých ľudí, ktorí odchádzajú do cudziny za prácou a za lepším životom.“ Vysvetľuje Kristína.

V novom klipe sa Kristína dokonca bozkávala s hereckou legendou Miroslavom Donutilom! V klipe “Rozchodový reggaeton“ stvárňuje  charizmatický herec milého taxikára, ktorý vycíti dôvod odchodu Kristíny do Amsterdamu.

„Potrebovali  sme profesionálného herca a som veľmi rada, že prijal pozvanie na účinkovanie v mojom klipe pán Miroslav Donutil, okrem neho to účinkuje Thijs Stenneberg, mladý sympatický chlapec, ktorý predstavuje nápadníka z Amsterdamu, ďalej Pavel Calta – v príbehu bývalý priateľ s milenkou, ktorú stvárnila Lucie Khauerová.“ Teší sa Kristína.

Šarmantná slovenská speváčka nakrúcala v centre Amsterdamu dva dni od rána do večera. Kristína aj s celým štábom navyše naháňali slnko po amsterdamských uličkách!

„Počasie nám však úplne neprialo, bolo zamračené a aj pršalo. Dokonca sme prvý deň doslova naháňali slnko po Amsterdamských uličkách a hľadali miesta, kde svietilo najviac. Pri presúvaní sa  s celým šťábom to vyzeralo ako pri nakrúcaní akčných scén.“ Smeje sa Kristína.

Okrem záberov v uličkách Amsterdamu nakrúcala Kristína aj na loďke a na bicykli. Keďže v pesničke „Rozchodový reggaeton“ spieva pôvabná speváčka “v čiernych lodičkách“, jazdila na bicykli na opätkoch. Na začiatku sa jej veľmi nedarilo a spolu so štábom sa na situácii veľmi pobavili. Videoklip si budú môcť fanúšikovia pozrieť už čoskoro.

p9161127

Princezná slovenského popu Kristína si hudbu k singlu „Rozchodový reggaeton“ zložila sama. Autorom textu je Kamil Peteraj. „Rozchodový reggaeton“ Kristína naživo zaspieva na veľkolepom Horehronie tour po 13-tich českých mestách! Od 10. októbra do 12. decembra vystúpi v mestách Moravské Budějovice, Blansko, Liberec, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Klatovy, Kroměříž, Ostrava, Žďár nad Sázavou, Jihlava, Praha, Hradec Králové a Havířov. Viac  informácií o turné nájdete na www.kristinamusic.skwww.facebook.com/kristinapelakova

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Marián Kavulič