Kristína a David Gránský majú spoločný romantický duet „Stále ťa mať“!

Tak toto je naozaj krásny romantický song! Speváčka Kristína a obľúbený mladý český herec a spevák David Gránský sa dali dokopy a naspievali duet „Stále ťa mať“. Melodická pieseň je ako „uliata“ práve pre túto dvojicu, ktorej hlasy spolu dokonale ladia.

Text tradične napísal Kamil Peteraj a hudbu zložil Martin Kavulič. K pesničke už vznikol aj jemný videoklip. Vďaka nemu „znovu ožila“ skvelá krasokorčuliarska dvojica Lukáš Csölley a Federica Testa. Vypočujte si česko-slovenskú novinku a zasnívajte si o láske!

Na slovensko-českom hudobnom nebi sa objavila nová dvojica, ktorá spolu nádherne ladí. Speváčka Kristína a herec a spevák David Gránský naspievali spolu duet „Stále ťa mať“.

„Mám obrovskú radosť z môjho prvého česko-slovenského popového duetu. Pieseň „Stále ťa mať“ nebola pôvodne plánovaná ako duet, ale keď bola naspievaná, niečo mi tam stále chýbalo, a bol to presne mužský element. Keďže som o Davidovi vedela, že je nielen skvelý herec, ale aj spevák, a následne sme sa stretli pri jednom spoločnom projekte, niekde som intuitívne cítila, že naše hlasy by mohli spolu dobre ladiť a že práve on by mohol byť pre mňa ten správny duetový partner. O pár dni som mu zavolala, poslala pieseň a dohodli sme sa úplne nezáväzne, že to pôjdeme spolu skúsiť do štúdia. A na prvú to klaplo,“ vysvetlila Kristína Peláková.

„Pred niekoľkými mesiacmi ma oslovila Kristína so svojim tímom. Už po prvom počutí som vedel, že chcem byť súčasťou tohto projektu. Dali sme si schôdzku v bratislavskom štúdiu, ktorá mala slúžiť k tomu, aby sme sa lepšie spoznali a skúsili si, či k sebe naše hlasy pasujú. Z tejto „zoznamovacej“ schôdzky však napokon vznikla finálna verzia songu. Ďakujem Kristíne, že ma oslovila, napriek tomu, že za sebou nemám hviezdnu sólovou hudobnú kariéru, a prebudila vo mne po rokoch lásku k hudbe,“ potvrdil jej slová David Gránský.

Text, tak ako pri iných Kristíniných pesničkách, napísal Kamil Peteraj, romantickú hudbu zložil Martin Kavulič. Song už má aj unikátny videoklip. Režíroval ho Vlado Kriško, produkciu zastrešil Mayo Hurajt a účinkuje v ňom krasokorčuliarska dvojica, ktorá už spolu nesúťaží.  

„Táto úžasná skladba má pre mňa osobne veľké čaro a eleganciu, ktorú vo videoklipe perfektne stvárňujú aj naši bývalí slovenskí reprezentanti v tanci na ľade Lukáš Csölley a Federica Testa. Som nesmierne vďačná, že prijali pozvanie a že sa mi ich podarilo po dvoch rokoch vytiahnuť späť na ľad. Vidieť ich naživo korčuľovať bol pre mňa naozaj veľký zážitok,“ teší sa Kristína.

„A čo duetu popriať? Milý zlatý, nepotrebuješ milióny odberateľov, followerov ani sledujúcich. Stačí pár ľudí, ktorým vykúzliš úsmev, spravíš náladu, prinesieš emócie a vytvoríš atmosféru,“ uzatvára s úsmevom David Gránský.

Kristína Peláková patrí k našim najpopulárnejším speváčkam. Dva krát získala ocenenie Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii speváčka, ktorá je výsledkom hlasovania fanúšikov. Úspechy žne nielen na Slovensku, ale aj v Česku, kde vypredala dokonca aj pražskú Lucernu, čo je úspech, ktorý sa podaril len minimu slovenských muzikantov. Kristína tiež ukázala, že je nielen mimoriadne talentovanou speváčkou, ale vie aj hrať a darí sa jej i ako modelke. Viac informácií o aktivitách Kristíny Pelákovej nájdete na www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova.

David Gránský sa predstavil v roku 2008 v speváckej reality show X Factor, kde sa dostal do finále. Jeho herecká kariéra sa začala v seriáli „Vyprávěj“, no asi najviac ho preslávila rola Dannyho v seriáli „Gympl s (r)učením omezeným“. Od roku 2017 sa objavuje v seriáli „Modrý kód“. Vlani sa stal moderátorom show Česko -Slovensko má talent. Hral už aj vo viacerých filmoch a jeho popularita stále rastie.

 Zdroj: TS
Foto: Marián Kavulič