Kriss Krimm prekvapila veselým klipom z karibiku!

Po úspešnom debutovom videoklipe k piesni A psi brešú na poliach sa zaradila mladá speváčka a skladateľka Kriss Krimm medzi najväčšie tohtoročné objavy.

Článok o nej sa stal na hudobných portáloch jedným z najčítanejších čo sa prejavilo aj na jej oficiálnom YouTube. Po predchádzajúcom melancholickom videu sa rozhodla talentovaná hudobníčka ukázať svoju inú tvár.

Pura Vida – čistý život, ako odpoveď na dnešnú urýchlenú dobu.

Narozdiel od prvej skladby s melancholickou náladou, nový singel „Wheels“ je tanečný, energický a veselý. Je natočený na nespútanej Kostarike, o realizáciu sa postaral dynamický tím spoločnosti Sorizzo Art Production. Kriss Krimm vo svojej popovej novinke spieva o dnešnom urýchlenom svete a hektickej dobe. Vnáša však do témy úplne iný rozmer a uhol pohľadu, než na aký sme zvyknutí.

w1

„Wheels je pre mňa odrazom dnešnej doby, takej uponáhľanej. Ak sa však dokážete tempu prispôsobiť, nelapať po dychu a zlepšovať kondíciu, odmenou bude plnohodnotný a krásny život. Paradoxne Kostarika je miesto, kde ľudia žijú heslom Pura Vida, čo v preklade znamená čistý život a všetci sú tam v „klídku“, pretože sú spätí s prírodou. Chodia sledovať západ slnka, obedujú s celou rodinou na krásnej pláži, vážia si jeden druhého a rozprávajú o sebe pekne. Odkazom pesničky je tešiť sa zo života a nasávať každý moment, ako keď sme boli deti a všetko bolo zázračné.“

w2

Kristína nám prezradila, že sa veľmi bojí výšok a pri natáčaní sa musela neraz premáhať.
“Keď sme chceli natočiť dobré scény, ktoré majú vystihovať pesničku a jej posolstvo, nič iné sa nedalo robiť”, hovorí autorka a so smiechom dodáva: “Ako som si navarila, tak som potom jedla. Ale myslím si, že snaha stála za to. Okrem mnohých úžasných zážitkov sa nám podarilo urobiť aj kus krásnej práce, ktorou budem rada prezentovať seba, aj radosť zo všetkého, ktorú v sebe mám.”

Zdroj: Sorizzo Art Production s.r.o.