Kontroverzná legenda John B už túto sobotu v Storm clube.

Světová kontroverzní legenda John B, měl vystoupit na letošním letním Let It Roll festivalu, ale bohužel nemohl ze zdravotních důvodů dorazit. Máme tedy pro vás dobrou zprávu, John B přijede do Prahy již tuto sobotu na speciální vydání Power Station party se svým originálním electro setem!

Jak už bylo naznačeno, hlavní stage bude patřit electru, mimo Johna B a Substance-D projektu zde také vystoupí všem známý DJ Pixie, který předvede, že ovládá i jiné styly než drum n´bass a celý lineup doplní Sarko=M= z legendárního Metro Sound Systému. A aby toho nebylo málo, Substance-D project, který Power Station party organizuje, slaví 5 let od svého založení!

Druhá stage bude patřit také rovným beatům, a to konkrétně tech-house a technu. Za mixážní pult se postaví nesmrtelný DJ Subgate, kterého můžete slýchávat na těch největších festivalech a parties po celé ČR, doplní ho nadaný a také velice známý DJ Da Moon, jeho kolega Random a z hlavní stage si odkočí Duff ze Substance-D a také Dave se svým techno projektem Drone79.

Tohle bude rozhodně mejdan, který byste neměli zmeškat!

Prostor klubu je po celkové rekonstrukci, včetně nové protiskluzové podlahy, ozvučen špičkovým zvukovým aparátem Funktion-One, vybaven novou vzduchotechnikou a atmosféru zde podkreslí videoprojekce. Vstupenky na oba večery je možné zakoupit v síti Ticketportal.

Souhrn účinkujících: John B – techno/electro set (UK), Substance-D project (Dave, Duff, tamagotchi), Pixie (T2B), Sarko=M (Metro sound), Subgate, Da Moon, Random, Drone79, Duff

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/159788024222596
Link na předprodej vstupenek: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=61504

johnb flyer

Zdroj: LiR