Konečne vychádza nový album OneRepublic!

Americká rocková kapela OneRepublic sa vrátila späť s novým albumom! Skoro 3,5 roka nechalo toto päťčlenné zoskupenie svojich fanúšikov čakať, vydanie albumu sa niekoľkokrát posúvalo, ale práve nastal čas na vytúžený okamžik, kedy sa ich v poradí už tretí štúdiový album “Native“ objavuje na trhu!

Tento album prináša celkom dvanásť pesničiek, pričom všetky pochádzajú z pera frontmana kapely, speváka Ryana Teddera. Na albume kde producentsky vypomáhal napríklad aj Benny Blanco (má na svedomí hity Katy Perry, Britney Spears alebo Maroon5), samozrejme nechýba minuloročný úspešný singel “Feel Again“ a predovšetkým aktuálny hit “If I Lose Myself“, ktorý si pomaly razí cestu aj v slovenskom éteri.

Kapela z Colorada si  “Native“ albumom upevňuje pozíciu medzi tými najlepšími pop-rockovými kapelami. Tretí album je jednoznačne plnohodnotným nástupcom takých hitov ako “Apologize“, “Stop And Stare“, “Secrets“ alebo “Marchin’ On“. Vďaka nim si vybudovali obrovský zástup fanúšikov po celom svete.

OneRepublic sú vo fantastickej forme. Práve na trh uvádzajú tretí štúdiový album nazvaný “Native“, ktorá vychádza pod hlavičkou labelu Universal Music!

https://onerepublic.com
https://www.facebook.com/OneRepublic
Native na iTunes: https://bit.ly/Ywudta

Zdroj: Universal Music s.r.o.