Koncert Velvet Condom na Batcave Party!

Novembrová špeciálna edícia Batcave Party v spolupráci s viedenskou akciou Future Echo vám prinesú naživo francúzsko-nemecký projekt Velvet Condom. Chladné syntetizátory, elektronika, shoegaze a bicí automat sa stretáva s androgýnnym hlasom.

Zakladatelia Nico (spev, gitara, klávesy) a Oberst P. (programing, syntetizátor) sa zviditeľnili už pri vydaní prvého EP (2006), z ktorého pochádza klubový hit „Kalte Lippenstift“. Medzičasom stihli vydať dva albumy a koncertovať s takými menami ako WhoMadeWho, Autokratz, Fehlfarben, Schwefelgelb, No More, Psyche, Fliehende Stürme, Jad Wio, Stereo Total, Specimen, Noblesse Oblige, Absolute Body Control… Do bratislavského Subclubu prídu v sobotu 12. novembra prezentovať nový album „Stadtgeil“, ktorý opisujú ako: „It’s a story about love in the city, darkness and glitter“.

O afterparty sa postará Dj A Nurse Called Mike, organizátor mesačnej klubovej noci vo viedni Future Echo, ktorá reflektuje zvuk osemdesiatych rokov. Kombinuje ho so súčasným zvukom kapiel ako Xeno & Oaklander, Automelodi, Agent Side Grinder, Ditto Destroyer, ktorých bolo možno vidieť na tejto akcii naživo. Doprevádzať ho bude Dj St.Mark (Batcave Party) a premiéru bude mať Djane Charlotte Gray. Celým večerom sa bude niesť post punk, new wave, gothic, synth wave, minimal electro. Tešíme sa na vás!

https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=281524755215528
www.velvetcondom.com
www.facebook.com/pages/Velvet-Condom/122516704441383
www.facebook.com/pages/Batcavesk/156235541093893
www.facebook.com/future.echo
www.subclub.sk

Barcave

Zdroj: Subclub
Publikoval: Redakcia GREGI.NET