Koncert New Model Rádia môžete vidieť aj na webe

V Majestic Music Clube v Bratislave sa 17. októbra 2014 stretne to najlepšie z aktuálnej domácej hudobnej scény. Na prvom koncerte organizovanom novovzniknutým New Model Rádiom vystúpia Unisex, AMO and Band, Billy Barman, Puding pani ElvisovejVinyl.

New Model Rádio, za ktorým stojí vydavateľ, rozhlasový moderátor a  dlhoročný organizátor hudobných podujatí na Slovensku Róbert Gregor, začalo vysielať 1. septembra.

BANNER 960 x 220

Jeho cieľom je preferovať vo vysielaní nezávislý a globálny pop a world music a podporovať domácu hudobnú tvorbu aj pravidelným organizovaním koncertov. Na prvom z nich podporí myšlienku a filozofiu nového rádia aj jeho krstný otec, herec Juraj Kemka. „Spoznali sme sa na krste albumu Positive skupiny AMO. Jurajova manželka Adriana pravidelne organizuje vianočný Bazár chalaňov a práve tam ma poprosila, či by som jej s ním vedel organizačne pomôcť. Niekoľkokrát sme potom spolupracovali a s Kemkovcami mám odvtedy vynikajúce vzťahy,“ vysvetľuje výber krstného otca Róbert Gregor.

Po dlhšej prestávke sa fanúšikovia môžu tešiť na vystúpenie skupiny Puding pani Elvisovej, ktorá sa v súčasnosti sústreďuje na nahrávanie nového albumu a navyše jej speváčka Slivka je čerstvou mamou. „Práve preto sa mi ich prehováralo dosť ťažko,“ hovorí Gregor. „V každom prípade súhlasili a vedia odohrať plnohodnotný koncert aj bez Slivky. Dokonca premiérovo predstavia niekoľko nových piesní, hoci album vyjde až koncom tohto roka.“

New Model Rádio uvádza Koncert 1 sa začína 17. októbra o 20. hodine vystúpením skupiny Unisex, ako poslední prídu na rad Vinyl ešte o 1.30 hodine po polnoci. O zážitok z unikátneho podujatia neprídu ani tí, ktorí do Majestic Music Clubu nebudú môcť prísť osobne – koncert bude naživo cez internet vysielať huste.tv.

20:00 Unisex
21:00 AMO and Band
22:30 Billy Barman
00:00 PPE
01:30 Vinyl

Predpredaj Ticket Portal: https://www.ticketportal.sk/cms_detail.aspx?id=10838
Viac informácií na www.newmodelradio.sk

NEW MODEL RADIO KONCERT MMC PLAGAT A2_02.indd

Zdroj: newmodelradio.sk