Koncert Mariána Vargu s Vianočnou suitou sa ruší

Koncert Mariána Vargu s Vianočnou suitou sa ruší. Koncert s významnými slovenskými hudobníkmi venovaný Občianskemu združeniu Návrat sa pre zdravotné dôvody presunul z pôvodného termínu  8.12. minulého roku na 29. január  2013. Teraz  sa však odkladá na neurčito.

Hudobník Marián Varga, Moyzesovo kvarteto a dychové kvinteto sa spojili pre dobrú vec. Odohrali už tri koncerty s názvom Vianočná suita na podporu občianskeho združenia Návrat, ktoré nachádza náhradné rodiny pre opustené deti. Posledný štvrtý koncert sa mal konať v sobotu 8.12. 2012 v evanjelickom kostole na Panenskej ulici v Bratislave. Kvôli zdravotnému stavu Mariána Vargu ho však organizátor musel preložiť. Teraz sa opäť zo zdravotných dôvodov odkladá, tentoraz, žiaľ, na neurčito.

„Manželka pána Vargu ma informovala, že hudobník zo zdravotných dôvodov nemôže vystupovať. Jeho rekonvalenscencia potrvá dva mesiace. Preto sme sa rozhodli koncert zrušiť. Po vyzdravení Mariána Vargu koncert zrealizujeme, o jeho mieste a termíne dáme včas vedieť.“ Vysvetlil organizátor koncertov  Palo Maruščák z občianskeho združenia SCENE.

Organizátori podujatia prajú Mariánovi Vargovi skoré uzdravenie! Už zakúpené vstupenky na koncert Vianočná suita môžte vrátiť v mieste ich  zakúpenia.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.