Klubová párty Klang bude patriť v júni česko-slovenským DJom.

Júnová edícia párty KLANG zabrúsi do lokálnych, česko-slovenských vôd. Svoj pohľad na súčasnú klubovú hudbu príde vo štvrtok 5. júna do Klubu Dole odprezentovať párty estét Call Me Radeq či ‚objav‘ slovenskej scény FVLCRVM a samozrejme rezidenti Bad Mojo & Michael Priest.

Call Me Radeq je obľúbený český DJ so slovenskými koreňmi. Spolu s Tomášom Oujezdským tvoria duo Radqohski, s ktorým dobili nejednu pražskú párty, nahrali mix pre Electronic Beats a dominovali pinpongovej Zlatej Pálke. Jeho citlivá estetika, ktorú cibrí prostredníctvom fotografie a nespočetného množstva Pho, sa pretavuje aj do DJ setov, v ktorých svoje umelecké cítenie konfrontuje s nekompromisným undergroundovým postojom. Bol súčasťou legendárneho projektu The Models a aktuálne spieva vo svojej novej kapele Videos. Hovorte mu Radeq!

FVLCRVM je slovenský ‚objav‘ roku 2014. Objav v úvodzovkách, pretože Pišta Královič, frontman kapely NVMERI, sa na klubovej scéne pohybuje už dlho. Bolo to však až začiatkom tohto roka, keď si zmenil meno a vydal debutové EP, ktoré strhlo nečakanú vlnu záujmu ako doma tak aj v zahraničí. Potvrdením jeho kvalít nebolo iba pozvanie na Red Bull Music Academy bass camp, ale aj víťazstvo v remixovej súťaži Samsaya, ktoré ukoristil len pred pár dňami. Jeho hudobný výstup je vždy originálny, nápaditý a súčasný, čo určite oceníte najmä na dobrom zvuku!

5. 6. (štvrtok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 2€ / po polnoci 4€
Event: www.fb.com/events/1404298123186421

PLAGAT_Klang_jun 2014

Zdroj: klub Dole