KING DIAMOND sa v Bratislave stretne s fanúšikmi z celej Európy, Chorváti vypravili autobusy.

Blížiaci sa koncert legendárneho speváka Kinga Diamonda v Bratislave (31.5. Aegon Arena NTC) získava na výnimočnosti. Slávny umelec sa chce práve u nás stretnúť so svojimi fanúšikmi z celej Európy. Na facebooku už prebieha súťaž o tzv. meet & greet, kde možno osobné stretnutie vyhrať. Takúto možnosť ponúka King diamond exkluzívne pre návštevníkov bratislavského koncertu, preto je o akciu veľký záujem v celej Európe.

Do Bratislavy sa v posledný májový deň chystajú okrem Čechov aj Rakúšania, Maďari, Slovinci, Poliaci aj Nemci. Z Chorvátskeho Zagrebu dokonca vypravia špeciálny autobus na bratislavský koncert. Koncertný návrat metalovej legendy si nikto nechce nechať ujsť. Organizátori však majú už teraz plnú hlavu starostí. Kvôli veľkosti pódia a špeciálnym efektom museli obmedziť kapacitu haly a na koncert sa tak dostane menej fanúšikov. Preto je najlepšie si lístok kúpiť čo najskôr. Vstupenky na šou sa predávajú v sieti Ticketportal.

King Diamond je veľký pojem. Impozantné výpravné divadlo plné hudby, špeciálnych efektov, unikátnych kulís a rekvizít sa stalo poznávacím znakom po celom svete. Dánsky rodák Kim Bendix Petersen vystupujúci pod pseudonymom King Diamond má na svojom konte spolupráce s kapelami či umelcami ako Metallica, Dave Grohl, Cradle of Filth, Motörhead či Ozzy Osbourne. Rešpekt a uznanie si King Diamond získal aj svojim projektom Mercyful Fate. Triumfálny návrat na pódiá zažil na vybraných podujatiach minulý rok. Patril k ozdobám Hellfestu vo Francúzsku či Sweden Rock vo Švédsku. Fanúšikovia na vlastné oči zažili najväčšiu scénu a produkciu, akú King Diamond v celej svojej histórii ponúkol. Práve na túto veľkolepú scénu sa môžu tešiť aj slovenskí a českí fanúšikovia. Bratislavský koncert si pre technickú náročnosť vyžiada dlhú prípravu a mimoriadne sofistikované scénické riešenia. Živé vystúpenia King Diamond sú totiž nezabudnuteľné nielen po zvukovej, ale aj vizuálnej stránke.

Octopus promotion organizovala na Slovensku tento rok koncerty skupín Korpiklaani, Metsatöll, Sabaton, Eluvetie, Stratovarius, Amaranthe, Pain of Salvation či Anneke van Giersbergen. Koncom mája sa v znamení chobotničky ponesie večer s dánskou legendou menom King Diamond. Na jeseň 2013 plánuje Octopus promotion koncerty skupín Soilwork, Children of Bodom či americkej legendy Kamelot.Vstupenky na všetky podujatia sa predávajú v sieti Ticketportal.

Viac info: https://www.facebook.com/octopuspromotion

Ďalšie pripravované podujatia Octopus promotion:

Bad Religion
13. august 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 28 € / predpredaj
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18126

Children of Bodom
20. november 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 29 € / predpredaj, 35 € / na mieste
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18109

Kamelot
22. november 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 22 € / prvých 100 ks,  26 € / predpredaj, 30 € / na mieste, 35 € / VIP
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17972

Soilwork
24. november 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 24 € / predpredaj, 30 € na mieste
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18206

Zdroj: Octopus Promotion