KING DIAMOND privezie do Bratislavy obrovský strašidelný dom!

Kultový a strašidelný King Diamond sa na svoje vystúpenie 31. mája v Bratislave poctivo pripravuje. Pre slovenských fanúšikov si pripravil obrovskú, dvoj-poschodovú scénu v štýle domu hrôzy s veľkým schodiskom, oknami, dverami, mrežami a vybuchujúcimi ohňami.

Dokonalé zázemie pre najtemnejší koncert tohoto roka privezie 7 kamiónov a jeho postavenie budú mať organizátori len 24 hodín pred koncertom. Vstupenky na šou, ktorá je pre milovníkov rocku a metalu povinnou jazdou, sa predávajú v sieti Ticketportal.

King Diamond je veľký pojem. Impozantné výpravné divadlo plné hudby, špeciálnych efektov, unikátnych kulís a rekvizít sa stalo poznávacím znakom po celom svete. Dánsky rodák Kim Bendix Petersen vystupujúci pod pseudonymom King Diamond má na svojom konte spolupráce s kapelami či umelcami ako Metallica, Dave Grohl, Cradle of Filth, Motörhead či Ozzy Osbourne. Rešpekt a uznanie si King Diamond získal aj svojim projektom Mercyful Fate. Triumfálny návrat na pódiá zažil na vybraných podujatiach minulý rok. Patril k ozdobám Hellfestu vo Francúzsku či Sweden Rock vo Švédsku. Fanúšikovia na vlastné oči zažili najväčšiu scénu a produkciu, akú King Diamond v celej svojej histórii ponúkol.

Práve na túto veľkolepú scénu sa môžu tešiť aj slovenskí a českí fanúšikovia. Bratislavský koncert si pre technickú náročnosť vyžiada dlhú prípravu a mimoriadne sofistikované scénické riešenia. Živé vystúpenia King Diamond sú totiž nezabudnuteľné nielen po zvukovej, ale aj vizuálnej stránke.

Bratislavu čaká na jar viacero výborných koncertov. Už o dva týždne prinesie Octopus promotion trojkoncert Sabaton, Eluvetie a Wisdom. Hneď na druhý deň Stratovarius, Amaranthe a Seven Kingdoms. V apríli vystúpia v klube MMC Pain of Salvation so špeciálnym hosťom Anneke van Giersbergen. Vstupenky na všetky podujatia sa predávajú v sieti Ticketportal.

Viac info: https://www.facebook.com/octopuspromotion

Sabaton & Eluveitie
23. marec 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 26 € / predpredaj, 30 € / na mieste, 35 € / VIP
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17324

Stratovarius & Amaranthe
24. marec 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 26 € / predpredaj, 30 € / na mieste, 35 € / VIP
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17458

Pain of Salvation, Anneke van Giersbergen
6. apríl 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 24 € / predpredaj, 30 € / na mieste
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17791

King Diamond
31. máj 2013, NTC / Aegon Arena, Bratislava
Vstupenky: 29 € / prvých 100 kusov, 32 € / predpredaj, 35 € / na mieste
https://www.ticketportal.sk

Kamelot
22. november 2013, Majestic Music Club, Bratislava
Vstupenky: 22 € / prvých 100 ks, 26 € / predpredaj, 30 € / na mieste, 35 € / VIP
https://www.ticketportal.sk

Zdroj: Octopus promotion