Katy Perry: Organizačné pokyny pri koncerte!

Prinášame vám organizačné pokyny pre koncert Katy Perry, ktorý sa bude konať už tento piatok v bratislavskej Slonaft aréne v rámci jej turné Prizmatic world tour.

1. DÁTUM A MIESTO KONANIA
27.2.2015
SLOVNAFT Arena – Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava, Odbojárov 9, Bratislava

2. OTVORENIE brán štadióna je cca o 18,00 hod.

3. Začiatok koncertu o 19,00 hod.
Charlie XCX: 19:00PM – 19:35
REKLAMNÝ SET (+ technická úprava javiska): 19:35 – 20:05 (30min)
Katy Perry: 20:05 – 22:20 (2hod-15min) 

4. VSTUP na štadión je výsuvnými schodiskami.
VSTUP PRE VOZÍČKAROV je označený z ulice Odbojárov cesty. Doprovod vozíčkara musí takisto mať platnú vstupenku.
VSTUP so sektora STÁTIE POD PÓDIOM nie je cez výsuvné schodiská, ale z prízemia z ulice Odbojárov, cez osobitnú bránu v ľavej časti štadióna, ktorá bude výrazne označená.

5. ZOZNAM NEPOVOLENÝCH PREDMETOV
Je prísne zakázané vnášať do priestorov konania koncertu sklenené nádoby, sklenené fľaše, alkoholické a nealkoholické nápoje, plechovky, jedlo, pyrotechnické predmety, otvorený oheň, dáždnik, kamery a fotoaparáty, resp. iné nahrávacie zariadenia, zvieratá, predmety ohrozujúce bezpečnosť ostatných návštevníkov a zbrane akéhokoľvek druhu.

6. BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA
Celý areál štadióna je počas trvania koncertu prísne strážený súkromnou bezpečnostnou službou, ktorá bude okrem stráženia areálu dohliadať aj na dodržiavanie poriadku. Organizátor si vyhradzuje právo nevpustiť na štadión prípadne vyviesť z areálu štadióna osoby, u ktorých je podozrenie konzumácie alkoholických nápojov, resp. iných omamných látok, spôsobujúcich agresívne správanie a tým ohrozovanie iných návštevníkov koncertu. Návštevníci predstavenia sú povinní riadiť sa bezpečnostnými pokynmi bezpečnostnej služby a príslušníkov Policajného zboru SR. Organizátor nezodpovedá za škody spôsobené nedisciplinovaným chovaním publika. Organizátor rovnako nezodpovedá za stratu a odcudzenie cenností (napr. peňazí, dokladov, šperkov, hodiniek, mobilných telefónov a pod.)

7. OBČERSTVENIE A STÁNKY S REKLAMNÝMI PREDMETMI
V priestoroch štadióna budú k dispozícii stánky s občerstvením a nápojmi a tiež tri stánky s darčekovými a reklamnými predmetmi KATY PERRY, ktoré zabezpečuje a predáva priamo produkcia KATY PERRY viď mapa.

8. DOPRAVA NA KONCERT Z INÝCH MIEST SLOVENSKA
Na koncert sa môžete dopraviť autobusmi z 18 miest v rámci všetkých krajov Slovenska. Cestovný lístok si môžete kúpiť priamo na stránke www.xl.sk (https://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava/doprava ). Špeciálne cestovné lístky sú vo zvýhodnených cenách. Výhodou je, že ako návštevník koncertu sa pohodlne a bezpečne doveziete k miestu koncertu a po koncerte zase nastúpite na rovnakom mieste do autobusu smerom domov. Z pohľadu zákazníka tak nemusíte riešiť čas najbližšieho spojenia, prestupovanie na MHD v Bratislave alebo dovoz taxíkom priamo k hale. Zoznam miest a zastávok môžete vidieť na stránke https://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava/doprava

9. DOPRAVA NA ŠTADIÓN A PARKOVANIE
Odporúčame na predstavenie prísť mestskou hromadnou dopravou. Na parkovanie môžete využiť parkoviská, ktoré sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti Slovnaft Areny https://www.nepela-arena.eu/vismo/dokumenty2.asp?id_org=600184&id=1826. Parkovisko v podzemnej garáži SLOVNAFT areny je vyhradené pre hostí vo VIP sektore a tiež hotelových hostí. Z toho dôvodu v ňom nebude možné počas koncertu parkovať.

VEREJNÁ DOPRAVA
Slovnaft Arena sa nachádza na ulici Odbojárov a Trnavskej ceste. Do centra sa dostanete zo Slovnaft Areny električkami z Vajnorskej ulice, trolejbusovými linkami z Jégeho ulice a tiež hustou sieťou autobusových liniek z Trnavskej cesty. Viac info o doprave do arény a z nej nájdete tu: https://www.nepela-arena.eu/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=600184&id_ktg=1011&p1=1256

10. PRVÁ POMOC
Stanovisko prvej pomoci sa nachádza pod sektorom A10 (viď. mapa).

11. FOTO & VIDEO
Je možné používať mobilné telefóny a kompaktné digitálne fotoaparáty. Profesionálne fotoaparáty (s výmennými objektívmi) a videokamery môžu používať len akreditovaní fotografi a tv štáby.

12. POČAS KONCERTU BUDE POUŽITÝ STROBOSKOP, LASEROVÉ A PYROTECHNICKÉ EFEKTY, KTORÉ MÔŽU BYŤ NEBEZPEČNÉ PRE OSOBY TRPIACE EPILEPSIOU.

13. POZOR:
Upozorňujeme návštevníkov, že vstupenka je cenina a jej falšovanie je vážny priestupok, považovaný 1za trestný čin, ktorý sa trestá podľa príslušného zákona. Upozorňujeme návštevníkov, aby si vstupenky kupovali iba cez stránku www.xl.sk alebo na oficiálnych predajných miestach. Znehodnotená alebo dodatočne upravovaná vstupenka je neplatná. Za stratu, odcudzenie, alebo poškodenie vstupenky organizátor nenesie zodpovednosť.

14. MAPA ŠTADIÓNA

katy-perry_orientacna-mapka_web

Zdroj: XL