Katka Knechtová zložila pieseň „Záchranná sieť“ na pomoc deťom!

Speváčka Katka Knechtová zložila pieseň na pomoc deťom! Nová skladba „Záchranná sieť“ má upozorniť na nadáciu Dobré zo Slovenska, ktorá sa zameriava na pomoc nechceným deťom. Katka Knechtová teraz oddychuje na dovolenke v Indii a po návrate pripravuje pre fanúšikov ďalšie hudobné prekvapenie!

Speváčka a skladateľka Katka Knechtová predstavuje novú skaldbu. V slovenskom éteri má premiéru skladba „Záchranná sieť“. Autorom hudby je sama speváčka a textu sa ujal Rasťo Kopina.

katarina poster

„Pieseň vznikla viac menej trošku v zlosti. Stala som sa totiž tvárou nadácie, ktorá si dala za cieľ podporiť Hniezda záchrany, preto sa pieseň volá Zachranná sieť. Pôvodne to však mala byť iná pieseň, na ktorej som spolupracovala s nemenovaným producentom. Ale tá spolupráca nedopadla dobre, nebola som spokojná na žiadnom fronte. A tak som sa rozhodla začať odznova a na vlastnú pasť. A vznikla Zachranná sieť…“ Vysvetľuje detaily vzniku skladby Katka Knechtová.

Singel „Záchranná sieť“ nahrávala Katka v Prešove a pracovala na ňom skoro tri mesiace. V štúdiu sa stretla s hudobníkmi v zostave Tomáš Višňovský – bicie nástroje, David Kollar – gitara, basgitara – Kamil Grebeň a Dano Špiner – akordeón. Klavír a perkusie nahrala Katka Knechtová sama.

Ako to už u mňa väčšinou býva, prišlo to neplánovane. Len tak som dostala chuť si zahrať a prišiel nápad. Upadnem do stavu nevedomia a len hľadám, čo niekde v sebe počujem. Keď som išla do štúdia, mala som už konkrétnu predstavu o aranžmáne. No a ľudia, s ktorými som nahrávala, samozrejme prispeli k výsledku.“ Prezradila Katka Knechtová.

katarina cb table smile

„Záchranná sieť“ má aj skutočné záchranné poslanie. Lokálpatriotka Katarína ju vytvorila pre organizáciu, ktorá pomáha deťom.

Pieseň má upozorniť na nadáciu Dobré zo Slovenska, ktorá sa chce zameriavať na pomoc deťom v Hniezdach záchrany. A kúpou produktov Dobré zo Slovenska zároveň prispievate na nadáciu a zároveň podporujete slovenské produkty vyrobené na Slovensku. Dva v jednom.“ S úsmevom konštatuje Katka.

katarina

Katka Knechtová teraz oddychuje na dovolenke v Indii a po návrate pripravuje pre fanúšikov ďalšie hudobné prekvapenie! Už onedlho prezradí detaily exkluzívneho turné. Viac informácií už čoskoro na  https://www.katarinaknechtova.com/ a https://www.facebook.com/katarinaknechtovaofficial?fref=ts.

Propaganda House s.r.o.
Foto: Hana K.