Katka Knechtová zahrá pred Cranberries v Prahe a pred Garbage v Bratislave!

Na speváčku Katku Knechtovú čakalo po návrate z dovolenky veľké prekvapenie! Dve zahraničné kapely si ju vybrali ako predskokanku na ich koncertoch! V Prahe zaspieva před Cranberries a v Bratislave vystúpi aj so skupinou The Cubes ako predkapela Garbage!

Speváčka a skladateľka Katka Knechtová je úspešná ako nikdy predtým! Tento rok zmenila imidž, vydala skvelý album „Tajomstvá“ a jej hity znejú v slovenskom éteri. Po náročnom pracovnom tempe si bola oddýchnuť na exotickej dovolenke. Hneď po návrate ju čakalo úžasné prekvapenie. Dve hviezdne zahraničné kapely si ju vybrali ako predskokanku na ich koncertoch! V Prahe zaspieva pred Cranberries a v Bratislave vystúpi aj so svojou skupinou Cubes ako predkapela Garbage!

„Niekedy má človek pocit, že zázraky sa dejú každý deň. Bolo to pre mňa veľmi milé prekvapenie a priznám sa, že v súvislosti s Garbage a The Cubes dokonca šok! Veľmi sa teším!“ Neskrýva nadšenie Katka Knechtová.

Katka Knechtová bola predskokankou prvého koncertu írskej skupiny Cranberries na Slovensku, ktorý sa konal v októbri v bratislavskej Inchebe. Aj tentokrát si ju vybrali manažmenty oboch kapiel! Vedia prečo, Katka vie rozpáliť publikum skvelou šou!

„Program bude postavený tak, aby v jednom aj druhom prípade zahrial obecenstvo pred príchodom hlavných hviezd. V prípade Cranberries, aby tam Dolores nemala „zombiekov“ a v prípade Garbage pridáme s The Cubes poriadny kus hudobnej špiny…“ Plánuje s úsmevom šarmantná Katka Knechtová.

Katka sa len pred pár dňami vrátila z exotickej dovolenky na Havaji. Precestovala tri ostrovy a absolvovala výlety, meditácie aj plážový relax.

„Dovolenkovala som 3 týždne. Na Havaji bolo vynikajúco, teraz sa spamätávam z príchodu, časového posunu, zážitkov,  teplotného  šoku a reality… Cítim sa oddýchnutá a dúfam, že mi to vydrží čo najdlhšie.“

Pred Vianocami čakajú Katku Knechtovú ďalšie koncerty. Nevynechá ani benefičné podujatia na pomoc ľuďom,  ktorí to potrebujú.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.