Katka Knechtová je úspešná predskokanka!

Speváčka Katka Knechtová má na konte hviezdne úspechy! Očarila dve svetové kapely, ktorým robila predskokanku. V Bratislave zahrala pred írskou skupinou Cranberries, ktorá si ju následne vybrala aj na koncert v Prahe! Rovnakej úlohy sa zhostila na bratislavskom koncerte kapely Garbage!

Pre Katku Knechtovú sa sa sen stal realitou! Ako predskokanku si ju vybrali dve zahraničné kapely, ktoré sú úspešné po celom svete! Šarmantná Katarína si v Bratislave a v Prahe zahrala pred Carnberries a potom na bratislavskom koncerte pred Garbage.

„Je to predovšetkým zaujímavá skúsenosť. Stretnúť sa s tými ľuďmi, vidieť ich pracovať a „existovať“ v zákulisí. Väčšinou to ale vyzerá úplne rovnako. Únava, stres a profesionálny výraz nahodený pred koncertom…“ Prezrádza speváčka Katka Knechtová

Úspešná predskokanka sa najskôr stretla s líderkou Cranberries Dolores O’Riordan. O pár týždňov sa na jednom pódiu aj osobne stretla so speváčkou kapely Garbage  Shirley Manson.

„Shirley na mňa urobila väčší dojem. Na svoj vek vyzerá veľmi mladistvo. Koncert bol energický a ona veľmi sympatická. Naopak Dolores nám venovala iba profesionálny úsmev. Ale absolútne chápem, že turné trvá už dlho a tak sú všetci unavení.“ Prezrádza speváčka Katka Knechtová

Speváčka a skladateľka Katka Knechtová predviedla 40-minútovú šou plnú energie. Zahrala hity z prvého albumu „Zodiak“aj novinky z albumu „Tajomstvá“ – „Zmier svetlo s tmou“ či aktuálny singel „Zločin“.

„Moje „predskokanské“ koncerty boli nastavené všade rovnako. Užili sme si Bratislavu, aj Prahu. Veľmi nás to tešilo a bavilo. Akurát bratislavské publikum bolo energickejšie. Na druhej strane v Prahe na zimnom štadióne mi bola strašná zima…“ S úsmevom spomína Katka Knechtová.

Rodená Prešovčanka sa po náročnom roku teší na Vianoce v kruhu rodiny. S mamou sa chystá variť a navarené následne zjesť. A postaví si vlastný vianočný stromček, ktorý minulý rok dostala pod vianočný stromček…

Zdroj: Propaganda House s.r.o.