Katka Knechtová spáchala „Zločin“!

Katka Knechtová má na konte „Zločin“! Presne tak sa totiž volá nový singel úspešnej speváčky, ktorý má dnes premiéru v slovenskom éteri! Skladba zo zatiaľ posledného albumu „Tajomstvá“ odznie premiérovo vo Fun rádiu!

Speváčka Katka Knechtová sa vrátila z dovolenky a mieri rovno do slovenského éteru! Presne dnes totiž predstavuje nový singel s napínavým názvom „Zločin“.

„Pieseň vznikala veľmi zvláštnym spôsobom. Šoférovala som domov a musela som zastaviť na krajnici a nahrať si nápad, ktorý som zrazu počula vo svojej hlave. Hneď doma som potom pieseň dokončila. Išlo to samo. Sú to vzácne chvíle…“ Opisuje vznik skladby Katarína Knechtová.

Katka Knechtová pred pár mesiacmi vydala album „Tajomstvá“ v produkcii českej spoločnosti B4P. Pod Katkin aktuálny hudobný počin sa podpísal bubeník a producent skupiny Depeche Mode Christian Eigner. Unikátna spolupráca skvelých hudobníkov priniesla výsledky, pieseň „Zmier svetlo s tmou“ sa stala najhranejšou skladbou v slovenských rádiách. Teraz prichádza nový singel „Zločin“, na ktorý má Katka veľmi pozitívne reakcie.

„Zločin“ som nahrávala v rakúskom štúdiu s Christianom Eignerom a spevy potom v štúdiu 7 v Prešove. Pieseň mala viac verzií. Špekulovali sme s Christianom, či zostaneme pri strednotempovej pohodovej albumovke, alebo ju zrýchlime… Aby mala to správne čaro, dostali sme ju do podoby, v akej ju budete počuť. Takýchto piesní je teraz v rádiách málo, tak verím, že ľudí príjemne pohladí na duši.“ Vysvetľuje Katka Knechtová.

Sympatická speváčka už skladbu „Zločin“ predstavila aj na festivaloch, kde na ňu fanúšikovia veľmi dobre reagovali. Teraz sa Katka chystá pomaly skladať nové piesne. Prichádzajúca jeseň je na to ako stvorená.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.