Karel Gott si prevzal dvojnásobnú platinovú platňu za 2CD 40 SLAVÍKŮ!

Štyridsaťdva násobný Slávik Karel Gott si prevzal dvojnásobnú platinovú platňu za úžasný predaj albumu Karel Gott 40 SLAVÍKŮ!

Najväčšia legenda českej populárnej hudby, maestro Karel Gott si tento týždeň,  v pondelok 27. novembra prevzal z rúk riaditeľky vydavateľstva Supraphon Ivy Milerovej prestížne ocenenie dvojnásobnú platinovú platňou za predaj albumu Karel Gott 40 SLAVÍKŮ, ktorý vyšiel v septembri minulého roka.

“Veľmi si to vážim, ďakujem všetkým, ktorí na albume spolupracovali, najmä vydavateľstvu Supraphon a Milošovi Skalkovi, ktorý kompiláciu autorsky pripravoval. Ďakujem tiež všetkým, ktorí si album zakúpili, čo je z roka na rok cennejšie,“ povedal Karel Gott po prevzatí ocenenia.

Komorného odovzdania dvojnásobnej platinovej platne v pražskej predajni SUPRAPHON Musicpoint sa zúčasnil taktiež autor kompilácie Miloš Skalka a tím z vydavateľstva. “Vzhľadom na to, že sme si dovolili trochu predvídať, tak na dvojalbume 40 SLAVÍKŮ nájdu poslucháči hneď štyridsaťdva skladieb,“ okomentovala úspech trefne riaditeľka vydavateľstva Supraphon Iva Milerová s odkazom na aktuálne už 42. víťazstvo Karla Gotta v ankete Český Slávik.

ZDROJ: SUPRAPHON / SOUL FOR SHOW 2017