Kapela Medial Banana vydáva nový album. Digital download začína už na Štedrý deň.

Obľúbená bratislavská formácia Medial Banana si vydanie svojej druhej dosky pekne naplánovala. Dlhoočakávaný album Rockin’ It dostaneme presne na Štedrý deň, 24.decembra.

Vtedy začína predpredaj CD s novým merchom a zároveň aj digital download, takže si album môžete stiahnuť a naplno vychutnať už cez sviatky. Všetko nájdete na https://shop.rukahore.sk/medialbanana.

Ako sa vyjadrili chalani z kapely: „Na našom albume sme makali naozaj dlho a tvrdo a veríme, že to na výsledku budete cítiť! Pripravili sme pre vás niekoľko zaujímavých hostí a podarila sa nám aj spolupráca s Robom Grigorovom na jeho 30-ročnom hite Úlohy.”

Na albume Rockin‘ It sa bude s introm nachádzať 14 stôp a kapela sľubuje o niečo vyspelejší a prepracovanejší obsah oproti ich debutu z roku 2013. Medzi hosťovačkami z domácej scény nájdete mená ako Robo Grigorov, Katka Ščevlíková, Cocoman, Dr.Kary, MessenJah, Colectiv a ďalší. Zo zahraničných hostí sa na albume predstavia jamajčania Micah Shemaiah, Spectacular, Infinite, brit Deadly Hunta a Jamal z Ugandy. Nový album kapely Medial Banana prináša fúziu reggae, dubu, dancehallu a hip hopu s prvkami jazzu, funku a pop music.

Prvé CD, nové tričká a odznaky zoženiete už 26.decembra na veľkej štefánskej akcii v bratislavskom MMC. Na Rockin’ It Album Launch Party vystúpi okrem Medial Banana aj niekoľko ich kamošov. Tešiť sa môžete na ľudí ako Boy Wonder, Foolproof Riddims, Bekim či Katka Ščevlíková. Spoza djského pultu sa predstaví All Stars Selekta formácia v zložení Simple Sample, Cifiman, Fayah Sound, Vulgara a Selekta Halliday. Lístky zoženiete v sieti Ticketportal.

Ako vianočný bonus zverejnila kapela live cover verziu skladby „Ona je madona“.

Medial_Banana-Rockin_It-2016

Medial Banana – ROCKIN‘ IT
2016 © Reggae Callin‘ Records

Tracklist:

  1. Intro
  2. Nemôžem prestať
  3. Vážim si
  4. Friday
  5. Reprezent II. ft. Cocoman, Dr.Kary, MessenJah, Colectiv, Mr.Roll, Oldhunta & Mic-key Dreadalist
  6. Chill ft. Katka Ščevlíková
  7. Čerstvý vzduch
  8. Give thanks ft. Deadly Hunta
  9. Bomboclaat
  10. Káva
  11. Úlohy ft. Robo Grigorov
  12. Busy
  13. Rockin’ it ft. Micah Shemaiah, Spectacular & Infinite
  14. Viac a viac ft. Jamal

https://www.fb.com/medialbanana
https://www.medialbanana.com
https://shop.rukahore.sk/medialbanana

Zdroj: UPRISING REGGAE FESTIVAL