Kapela INÝMI SLOVAMI vyráža na svoje jarné turné

Bratislavská kapela INÝMI SLOVAMI na ich minuloročnom jesennom turné odpromovala debutové EP s názvom ,,Vždy sa máš kam vrátiť’’, ktoré sa do dnes teší novým poslucháčom a pribúdajúcim fanúšikom na koncertoch. V súčasnosti už 5 členná kapela sa rozhodla, že železo je treba kuť za horúca a tak po novom roku vyrážajú na jarné turné!

V súčasnosti ich čaká 6 zastávok, ale podľa ich vyjadrenia na sociálnych sieťach môžeme očakávať, že ich ešte zopár pribudne. Prvý koncert odohrajú 1.3. v košickom Guitar Cafe spolu s kapelou Union of Ignorance.

Ďalšie dve zastávky a to 2.3. v prešovskom klube Stromoradie a 8.3. v brnenskom klube Music Lab, by sa neuskutočnili bez piešťanskej kapely Cup Of Tea, ktorí chalanov prizvali na dve zastávky z ich vlastného jarného turné s názvom Spring Rolls Tour. Na týchto zastávkach spolu s nimi uvidíte aj interprétov ako Rapsodéve, alebo Soňa Kmeť.

5.4. Inými Slovami opäť spoja sily s kapelou Cup Of Tea a nováčikmi na scéne z kapely Maybe? z Dolného Kubína a odohrajú koncert v Liptovsko Mikulášskom kultúrnom centre s názvom Hory Doly.

20.4. opäť zamieria do Čiech do Ostravského podniku BarBar, kde sa minulý rok zúčastnili 22. ročníka súťaže Líheň.

13.5. turné uzatvárajú opäť v českých vodách a to v nových priestoroch Brnenského klubu Melodka.

Prebuďte v sebe mladého ducha spolu s mladých zvukom kapely hrajúcej indie pop rock v slovenčine. To sú presne chalani z INÝMI SLOVAMI, ktorých novinky nájdete na všetkých sociálnych sieťach a streamovacích platformách. Turné je za rohom, tak si vyberte sebe najlepšie vyhovujúcu zastávku a nenechajte si ju ujsť. 

IG: @inymislovami_kapela
Videoklip: NAD VECOU

TS by ALL ABOUT MUSIC s. r. o.