Kapela IN Vivo predstaví nový videoklip!

Skupina IN Vivo predstaví v stredu večer v bratislavskej kaviarni Scherz svoj premiérový videoklip k debutovému singlu „V prúde rieky…“. Klip, ktorý sa odohráva prevažne v autobuse bratislavskej MHD, režírovala Martina Slováková. „Rytmickú hudbu vystihuje farebnosť obrazu ako aj dobrá nálada zúčastnených, ktorá pri tvorbe videoklipu panovala,“ uviedol líder kapely Mora Tonali.

Premietanie klipu bude spojené aj s koncertom na ktorom zaznejú pesničky z debutového albumu kapely. V rovnaký deň odštartuje In Vivo aj svoju púť v slovenskom hudobnom éteri. Singel „V prúde rieky…“ totiž premiérovo odvysiela Rádio Hej, ktoré zároveň prinesie aj rozhovor s headlinerom kapely Mora Tonalim.

Kapela IN Vivo, ktorá spája generáciu mladých umelcov a známe mená, pokrstila svoj debutový album In Vivo 2011 koncom minulého roka. Za krstného otca si hudobníci prizvali multiinštrumentalistu a producenta Laca Lučeniča.

in vivo


„IN Vivo je fúzia rôznych žánrov. Vyzdvihnúť by som chcel predovšetkým zmyselnosť tém, ktoré náš album obsahuje,“ povedal o nahrávke autor a headliner projektu Mora Tonali, ktorý sa na albume predstaví ako spevák a gitarista, no hlavne ako autor osobných textov.

Debutový album vznikal od februára minulého roku v štúdiách Slovenského rozhlasu. Hudobne sa na ňom podieľala nová generácia muzikantov reprezentovaná sólovým gitaristom Pavlom Berezom, perkusionistom Tonom Gúthom a huslistom Jánom Kružliakom. Nahrávanie si zobral do rúk viackrát ocenený majster zvuku Ľuboš Války a finálny master Ján Došek.

Viac informácií na domovskej stránke kapely www.invivomusic.eu

Zdroj: MORATONALI PRODUCTION s,r,o
Publikoval: Redakcia GREGI.NET