Kapela Hotentoten (HT) pokračuje v rozdávaní nového CD!

Koncom októbra 2011 skupina HT vypustila do sveta svoj v poradí už 7. štúdiový album s názvom “1000 rokov od raja”. Táto zmes punk, grunge a art rocku, popretkávaná srdcervúcou poéziou frontmana Sveťa Vladařa, nenecháva nikoho na pochybách, že aj po 22 rokoch pôsobenia na scéne, stále dokáže oslovovať generáciu za generáciou. 
Album doposiaľ zožal vlnu pozitívnych ohlasov, či už od kritiky alebo od samotných fanúšikov na momentálne prebiehajúcom koncertnom turné po Slovensku. Zvláštnosťou turné je ústretový krok k fanúšikom, ktorí pri zakúpení vstupenky v predpredaji cez Ticketportál dostanú nové CD priamo na koncerte zadarmo.
Hotten
Turné pokračuje svojou decembrovou časťou. Už tento víkend sa predstavia na východe Slovenska, o ktorom Hotentoten hovoria: “Východ je v porovnaní zo západom vždy trochu temperamentnejší a vdačnejší, preto sa tam vždy znova tešíme a radi vraciame.”
V priebehu budúceho týždňa uzrie svetlo sveta aj nový videoklip intímnejšieho charakteru k horkosladkej balade “Šťastíčko” a do konca roka sa objaví aj filmový dokument mapujúci vznik nového albumu a históriu kapely. Všetky informácie o chystaných aktivitách sú prístupné na oficiálnej stránke skupiny: hotentoten.sk
Decembrová časť koncertného turné:

2.12. – Košice (Colloseum)

3.12. – Bardejov (Jazz-rock-café)

10.12. – Martin (FBC club)

16.12. – Zlaté Moravce – (Kompas club)

17.12. – Šaľa – (Metroclub)

30.12. – Nitra – (Rock club naOZZaY)


Zdroj: HT
Publikoval: Redakcia GREGI.NET