Kapela Gladiator oslavuje. Sviečky sfúkavali spolu s deťmi!

Chalani z Alekšiniec pri Nitre sa svoje okrúhle výročie rozhodli osláviť výberovkou najväčších hitov na dvoch CD a spomienkovou knihou. Dvadsať sviečok im vo štvrtok 29. septembra 2011 prišli pomôcť sfúknuť všetky ich deti.

Gladiátor


V knihe sú na fotkách zachytené všetky ich spomienky, celá ich história. Ako poznamenala moderátorka večera  Nora Krchňáková „hystericky som sledovala vaše historické vystúpenie na MTV“.  Myslím, že v tom čase nebola jediná.

Gladiátor

Gladiator v tých dňoch so svojou hudbou došiel veľmi ďaleko. Aj preto zrejme táto kniha, aby sme si všetci spolu s kapelou pripomenuli aj to, čo sme časom pozabúdali. Na jednom mieste pohromade sa nachádzajú momenty zo života kapely, ktoré stoja za povšimnutie.

Gladiátor

Kniha vychádza spolu s dvojcédečkom, na ktorom je 20 plus 20 pesničiek a jedna úplne nová, ktorá sa volá „20 rokov“. Na prvom cédečku sú zaradené skladby, ktoré kapela hráva na koncertoch a ľudia ich poznajú. To druhé cédečko si chalani nechali pre seba a vybrali tam 20 kúskov, ktoré sú im najbližšie.

Gladiátor

Krst sa konal v bratislavskom „Le Bar“ v obchodnom centre Eurovea pod sochou leva. Krstnými rodičmi sa stali netradične všetky deti členov kapely, ktoré mali na sebe tričká vytvárajúce názov skupiny. Deti boli milým spestrením krstu. Od tohto momentu už vieme, kto sa na koho podobá a prečo.

Gladiátor

Organizátor pripravil malé prekvapenie v podobe torty s nápisom Gladiator a dvadsiatimi sviečkami. Po sfúknutí sviečok a želaní si tajných prianí sa príjemne oslavovalo gladiátorské výročie. Chalanov prišlo podporiť mnoho kolegov a známych. Medzi gratulantov sa zaradili Peter Cmorík, Zuzana Smatanová, Tomas Puskallier či Denis Lacho.

Gladiátor

Okrúhle výročie sa Gladiator rozhodli poňať vo veľkom štýle a už 4. októbra štartujú najväčšie turné svojej kariéry. Chalani sa objavia v šiestich slovenských mestách, kde si spolu s oslávencami prídu zaspievať aj ich kamaráti Ivan Tásler, Zuzana Smatanová či Peter Cmorík. Špeciálnym bonusom na turné bude balkánska kapela Boban i Marko Markovič Orkestar.

Gladiátor

Všetko najlepšie Topfest Tour bude hudobnou prehliadkou toho, čo kapela za uplynulých 20 rokov dokázala. Nebudú chýbať osvedčené hity ako „Raz tam v uličkách“, “Dnes je skvelý deň“ „Hlavu maj hore“ či „Láska“, ktorá bola na krste označená za najkrajšiu skladbu o láske. Určite však nebudú chýbať ani anglicky spievané piesne z úvodných rokov ich kariéry a medzi nimi  „In Your Head“, „Prayer“, „Third Eye“ či „Free me“.

Gladiátor

Chalanom blahoželáme a želáme, aby nahrali ešte pár albumov a odohrali mnoho skvelých koncertov, aby sa tešili so svojimi fanúšikmi z hudby, ktorá im robí radosť.

Gladiátor
Gladiátor

Gladiátor

Gladiátor

Gladiátor


Všetko Najlepšie Topfest Tour:

4.10.2011 – Bratislava: Hala Pasienky
5.10.2011 – Martin: športová hala Podháj
6.10.2011 – Nitra: Hala Klokočina
7.10.2011 – Prievidza: City Aréna
8.10.2011 – Košice: Cassosport
9.10.2011 – Humenné: športová hala Ultras

Zdroj: Ľudmila Richnavská
Foto: Jana
Publikoval: Redakcia GREGI.NET