Kapela Bloom predstavila svoj prvý live videoklip!

Bratislavská kapela Bloom v týchto dňoch predstavila svoj prvý live videoklip k skladbe Sitting in the rain. Na vzniku videoklipu sa podieľal slovenský hudobný a festivalový fotograf Zdenko Hanout.

„Klip sme sa rozhodli natočiť v našej obývačke, kde všetky skladby vnikajú a dostávajú finálnu podobu“, hovorí speváčka Barbora Drahovská.

Kapela vznikla na konci roka 2009 ako akustický projekt Barbory Drahovskej a Lukáša Kyšku. Po dlhých mesiacoch domáceho hrania a koncertoch sa kapela pustila do nahrávania EP platne, ktorá vyšla v lete 2011. Na začiatku tohto roka sa zostava rozšírila o basgitaristu Yogiho Grausa a bubeníka Ajdžiho Saba, vďaka čomu dostala kapela nový rozmer.

V nasledujúcich mesiacoch čaká kapelu Bloom niekoľko klubových koncertov, v októbri viedenský Waves Vienna Festival a koncom roka avizujú nahrávanie ich debutového albumu.

IMG_0998.jpg

Mladá slovenská kapela odohrá v auguste špeciálny koncert v bratislavskom kníhkupectve Martinus.sk na Obchodnej ulici./4. Augusta, sobota o 18:30. Vstup je voľný./

Facebook: https://www.facebook.com/bandBloom

Zdroj: Barbora Drahovská, Bloom
Publikoval: Redakcia GREGI.NET