Juraj Lehotský natočil uletený klip Beh pre Korben Dallas.

Skupina Korben Dallas predstavuje klip už k tretej skladbe z albumu Karnevalová vrana. Po klipoch Zlatý jeleň a Otec, ktorý na YouTube prekročil hranicu 100.000 pozretí, skupina natočila klip k skladbe Beh.

Mierne surrealistický klip je dielom režiséra Juraja Lehotského, ktorého debutový film Slepé lásky získal v roku 2008 prestížnu cenu Cicae na festivale v Cannes, pričom pred pár mesiacmi uviedli do kín jeho druhý film Zázrak. Text skladby napísala spisovateľka Monika Kompaníková.

Korben Dallas 2013

Korben Dallas majú za sebou úspešné jesenné turné na podporu Karnevalovej vrany. Koncerty v Bratislave, Banskej Bystrici, Leviciach, Košiciach, Prešove aj Poprade skupina odohrala vo vypredaných kluboch. Plánované novembrové koncerty v Brne, Prahe a opäť Bratislave musela kapela zo zdravotných dôvodov preložiť na budúci rok. Najbližší koncert Korben Dallas sa uskutoční 11. decembra v priestoroch Slovenskej národnej galérie v Bratislave (kaviareň Berlinka).

Skupinu Korben Dallas tvoria Juraj Benetin (spev, gitara), Lukáš Fila (basgitara) a Ozo Guttler (bicie). Album Karnevalová vrana vyšiel v júni vo vydavateľstve Slnko Records.

webstránky Korben Dallas:
www.facebook.com/korbenband
korbenband.bandpage.com

Zdroj: Matúš Németh, manažér Korben Dallas