JUKEBOX skupiny Le PAYACO pokrstí Michal Kaščák!

Bratislavská skupina Le PAYACO chystá veľkolepý krst a koncert! Nedávno vydaný výberový album JUKEBOX predstaví 5. decembra na špeciálnej akcii v bratislavskom Randal Clube. Krstným otcom výberovky bude šéf festivalu Pohoda Michal Kaščák, ktorý si s kapelou zahrá aj niekoľko piesní!

Bratislavská formácia Le Payaco nedávno vydala prvý výberový album JUKEBOX. Novinka obsahuje to najlepšie z tvorby skupiny od roku 1999 do roku 2005. Hity „Dobrý večer priatelia“, „Sadni si mi na kolená“ či „Ochorel som smútkom belasým“ zaznejú aj na veľkolepom koncerte so zaujímavými hosťami už 5. decembra v bratislavskom Randal Clube.

Le_pyaco_1 

„V Bratislave sme samostatný klubový koncert nehrali veľmi dlho. O to viac sa teraz tešíme na našich fanúšikov. Vždy je to pre nás veľká udalosť zahrať si na domácej pôde.“ Konštatuje bubeník Juraj Vitéz.

„Na Bratislavu sa tešíme. Veď sme tu doma. Keďže sme minulý týžden strávili v nahrávacom štúdiu, tak nám to spolu veľmi pekne hrá. Teším sa, že po dlhom čase uvidím kapelu Kosa z nosa. Bude to večer plný ozajstného rock’n’rollu“. Plánuje spevák Tomáš Sloboda.

LP_foto4

Za krstného otca výberovky JUKEBOX si Le Payaco vybrali Michala Kaščáka z agentúry Pohoda. Hudobník a šéf nášho najväčšieho festivalu si dokonca s kapelou zahrá niekoľko piesní.

„Koncert bude výnimočný aj tým, že si s nami zahrá a album pokrstí náš dlhoročný kamarát Michal Kaščák. Práve on a jeho pozvanie na festival Bažant Pohoda v roku 2011, kde sme si po rokoch opäť spolu fantasticky zahrali, bol dôvodom, že dnes sme opäť späť, plní síl a chuti hrať.“ Neskrýva nadšenie Juraj Vitéz.

LP_foto6

„Koncert bude plný prekvapení. Odohráme na ňom skladby, ktoré sme koncertne ešte nehrali. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na Le Payaco merchandise, ktorý bude obsahovať okrem našich platní aj tričká a odznaky.“ Prezradil Tomáš Sloboda.

Výberovka Le Payaco: JUKEBOX obsahuje 17 skladieb a vychádza aj ako vinylová platňa. Na albume je aj úplne nová skladba „Kone“, ktorá už znie v slovenskom éteri. Trojica hudobníkov Juraj Vitéz, Tomáš Sloboda a Martin Stempel sa pri jej nahrávaní stretli po dlhých rokoch. Skvelú kondíciu predvedú Le Payaco 5. decembra 2013 na špeciálnej akcii v bratislavskom Randal Clube. Vstupenky sú v predaji na https://predpredaj.zoznam.sk a https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/561/le-payaco-jukebox-release-party.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Viktor Frešo